Hol tartottam? Jah, igen! Szóval az van, hogy igen csak érdekes dolgokat lehet felfedezni egy autó kesztyűtartójában. Főleg akkor, ha abba a tulaj csak bepakol.

Egy autó kesztyűtartója rettentő mennyiségű dolgot el tud rejteni. Van úgy, hogy egy autó kesztyűtartójának rettentő mennyiségben elrejtett dolgaiból akár lehetne egy kisebb regényt is írni.

Egyrészt nem tudom, hogy miként került oda gumicukor. Illetve gumicukornak látszó valami, minek végleges kifolyását, és ezzel egyetemben elterjedését egy cigarettatárca akadályozta meg, mivel kölcsönhatásba léptek. De nem is ez a pláne, hanem amikor lefejtettem a gumicukornak kinéző valamit a cigarettatárcáról, mi egy elég pofás darab volt, akkor megláttam, hogy eme nemes tárgyba valaki (feltehetőleg egy hülye picsa) belevéste, majd tollal át is rajzolta a vésetet, mi a következőképp szólt: “Te barom!”

  • Milyen a víz?
  • Fasza! Ugorj egy seggest!

Ezen kívül még felfedezhető benne névjegykártya, útdíj igazolás, parkolási büntetést kijelentő valami, jegyzetek, számlák, egy szelet csoki (???), egy szem szőlőcukor (hátha eléhezel a sivatag közepén), igazolások, és a múlt megannyi emléke.

Hümm….

Alvás ma 9-3ig, szóval meg volt a négy óra, sőőőttt. Igaz, nem emlékszem arra, hogy miként kerültem be az ágyba, mert nagy valószínűséggel már az ajtóban elájultam.

Reggel 7 órakor pedig ismételten elindul a szezon, feldübörögnek a motorok, sivítanak a gumik, szóval itt a forma1.

Az egyetlen sport, amiben évente, kétévente elköltik magyarország 10éves költségvetésének összegét azért, hogy lassítsák az autókat, amik ezt dacosan, orrukat felhúzva, az istennek sem képesek ezt teljesíteni. Galád világ….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com