Reggel az a szörnyű dolog történt, hogy bekapcsoltam azt a szarládát, és épp Hajdú Nóra az Együtt egyik politikusa egymás után 16x Gergőzte le Karácsony Gergelyt, aki állítólag az ország legnépszerűbb politikusává avanzsált.

A Gergő név a Gergely becenevéből önállósult, tehát azt a szerencsétlen palit, kit épp most nyírnak ki,  biztos nem így hívják.

Abban az esetben, ha azok az emberek, akikre az életedet bíznád, egy nevet nem tudnak megjegyezni, akkor ugyan miként alkotnának törvényeket, hogyan alakítanák az ország jövőjét?

Orbánnak semmit nem kéne csinálnia, ha nem döntött volna úgy, hogy belebetegszik, függővé válik a hatalomtól. Ha elzavarna idióta Németh Szilárdokat, megreformálná a gőgös kommunikációt, és egyensúlyt teremtene az oligarchák, meg az élni, dolgozni akarók között, akkor még 40 évre be tudná betonozni magát ebbe az országba, mert NINCS ellenfele!

Mert ha mégis feltűnik, akkor jön az ellenzék, és azt a szerencsétlen palit 27 másodperc alatt teszi tönkre. Ebben van az ellenzéknek súlya.

Pár hónapja azzal az ötlettel álltam elő, hogy összeszedem annak a 8-10 pártnak a jövőképét, amivel el akarnak indulni a választásokon. Októberben még csak a DK volt annyira felkészült, hogy ezt meg is osztotta a nagyközönséggel, majd teltek a hetek, hónapok, és még mindig arról vitatkoztak, hogy matematikailag hogy lehet elzavarni Orbánt.

NEM A MATEK ÉRDEKEL! MIT FOGSZ LETENNI AZ ASZTALRA, BASZKI?!

2017 decemberében ott tartok, hogy igen, természetesen elmegyek választani. A választási lapon letakarom egyik kezemmel a fideszt, majd becsukom a szemem, és rajzolok két véletlenszerű ikszet, mert jelenleg PONT olyan bárkire voksolni, mintha kitöltenél egy lottószelvényt. Vársz a szerencsédre. Igaz,matematikailag jóval több esélyed van arra, hogy holnap Obamával sörözz, és kibeszéljétek a demokrata párt mélyrepülését a választási kampány végén, mint behúzni a nyerő pártot, de hát a remény, ugyebár…

Na jó, ez egy szar poszt volt,
szóval most inkább nekiállok dolgozni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com