Anyád!

A minap a könyvelőmnél jártam Rákosligeten, és hazafelé rutinból csaknem felmentem az M0-ra, mikor leesett, hogy van útközben 6,2 km, ahová nekem 5000-ért vennem kéne egy megyei matricát. Hát nem! Amúgy meg dögöljmegköcsög! Inkább mentem 8 km-el rövidebb, és 32 perccel hosszabb úton. Át a városon. Kora este. Dugóban. A többivel. Szopjálle.

A komplett bérköltségem min. 60% befizetem neked adóba, a benzinre fizetek 56% adót, plusz adózok az autóm után, és a kötelező biztosításom után is. Az autóm javítási, karbantartási költségeit is 27% adó terheli, amúgy meg vettem tegnap egy 4l-es shell fagyálló ablakmosót, mi abban a minutumban belefagyott az ablakmosó rendszerébe, plusz 27% áfáért. Bónuszként még elmondanám, hogy az M0-ás nagy részét az német adófizetők állták (amúgy már lassan mindent), a maradékot az én adóm. Ha nincs pénz az út fenntartására, akkor zárd be, köcsög! Vagy mondjál le, mert hülye vagy ahhoz, hogy országot irányíts…

Én meg ezentúl is gyarapítom dugóban állók létszámát, de most már nem idegesen, mert tudom, hogy ezt okkal teszem. Hülyefasz….

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com