Van úgy, hogy beülsz az autóba, elindulsz, és úgy két-három kilométer után rájössz, hogy hatalmas hibát követtél el. Innentől kezdve elkezdesz számolni. Vajon hány perc még az út hazáig? Vajon komolyan gondolja e Vitézy Dávid – tudtad, hogy ez a 26 éves szarjankó a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. vezérigazgatója, amely cég pl. a közlekedési lámpákat is szabályozza? – , hogy minden kibaszott lámpát az orrom előtt állít pirosra?

Ezt kiwikipédiáztam, mert nem hiszed el… szóval, ha 25évesen egy fővárosi cég vezérigazgatója akarsz lenni, mi tulajdonképp az egész város közlekedésének ura, akkor a következő paraméterekkel kell rendelkezzen a família:

1985-ben született. Édesapja Vitézy László filmrendező, tévés szakember, édesanyja dr. Hankiss Ágnes (szül.: Erdős Ágnes, egyébként meg a Hankiss Elemér első neje) fideszes európai parlamenti képviselő, pszichológus, író. Anyai nagyapja Erdős Péter jogász (az én korosztályom erre még talán emlékszik: ), popmenedzser, egyik apai nagybátyja, Vitézy Tamás üzletember, Magyarország 100 leggazdagabb embereinek egyike, másik apai nagybátyja, Vitézy András, Antall József volt miniszterelnök tanácsadója, a BÁV egykori vezetője, az LRI korábbi miniszteri biztosa, jelenleg a Paksi atomerőmű Zrt. Igazgatótanács tagja. Apai ágon féltestvére Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont vezetője, aki anyai ágon Orbán Viktor miniszterelnök unokatestvére. Az interneten terjedő pletykákkal ellentétben Vitézy Dávidot nem fűzi vérrokonság Orbán Viktorhoz.

Jajjjmááá….. már mindenbe politikát találok! Elég legyen már!

Szóval, elkezdesz számolni. Tudod hány perc van hátra. Tudod hány közlekedési lámpa, hány kanyar, hol, mennyivel kell menni, jön a hideg veríték, a hangosan kurvaanyázás (menjetek már bazdmeg, menjek, mert itt rögvest….), már csak 15 perc…. már csak 10…. kb. hét perc lehet hazáig, aztán kapunyitás, vedra bezár, rohanás. Mindent előre lemodellezel, majd homloktörölgetés közben azon töprengsz, hogy mi lenne ha defekt, vagy megállít a rendőr, baleset a gyorsforgalmin, minden eshetőség. Megpróbálsz röhögni, de kiszorítja a tüdődből a levegőt a nyomás. A nyomás nagy. És akkor egyenesbe érsz, és nem érdekel a rendőr, traffipax, semmi, csak nyomod neki, és megállsz, és kinyitsz, és rohansz amennyire lehet, feltéped az ajtót, majd…..

Elkezdesz azon röhögni – ahogy belegondolsz – vajon hogyan fogalmaztad volna meg azt az egyszerű tényt, hogy összeszartad magad….

Ezaz! Bármikor össze tudom kapcsolni a szart, az aktuál politikával!

Tagged with →  

8 Responses to Őőőő…. kööhümmmm…..

 1. Sir Artemon szerint:

  Azért örülünk, hogy a szüleid ilyen elképesztő hatékonysággal megtanítottak önkontrollra! 😛 😀
  Figyi, legközelebb megállsz út közben egy benzinkútnál, vagy egy kocsma mellett, vagy bekopogsz valahova, és mondod, hogy rohadtul nagy vészhelyzet van.

  A politikus ficsurt illetően meg csak annyi tudok mondani, nehogy azt higgye bárki is, hogy maradt itt még olyan olyan pozíció, aki nincs benen a belső körben!
  Amúgy is, a hatelemű kapcsolat elmélete alapján akár az USA elnöke is valakinek az ismerőse, vagy rokona, aki rokona vagy ismerőse Orbánnak.
  A mitokondriális ősanyánk után pedig egyenesági rokonok vagyunk mind! Osamával is. 😀

 2. répa szerint:

  Annyira tudtam már az elejétől hogy miről is van szó. 😀 😀 Ezt nagyon megnevettem, bár tudom hogy Neked pont röhögni nem volt kedved, de azért nagyon helyes lehettél ahogy a fajanszra telepedve kiszakadt belőled a sóhaj és a megkönnyebbült nevetés. 😀 😀

 3. petike14 szerint:

  Amikor eljutottam odáig hogy “Erdős Péter ” egyből a cpg azon bizonyos sora ugrott be..de ez bármikor így van ha hallom ezt a nevet 🙂

  nocsak, nocsak hogy utáltam régen ezt a Hanyas vagy? ‘XX-as?
  Mi félszavakból megértjük egymást.Ugyanazt a nótát fújjuk, nem igaz? Emlékszel? …stb, stb szöveget.
  …és basszus milyen igaz, vagy csak szimplán és szürkén öregszünk ?
  A többit nem kommentálnám. Dávidkát azért mert egy nagy sz…r, a zapot meg azért mert kit érdekel hogy mikor és mekkorát sz…rt 🙂

  • Zaphod szerint:

   Nem öregszünk Petike! A világ fiatalodik rémisztő sebességgel! 😉

   Én mindig azt írom, hogy mikor, hova szartam, csak ez most nem volt megbújva a sorok között.
   Te viszont igazán írhatnál egy cikksorozatot az elérhető árú, és használható 125cm3 motorokról…
   😉

   • petike14 szerint:

    érdekel a téma ?
    én már beszereztem magamnak tavaszra egy 125-ös rohangálósat, most itt ül a garázsba és várja a jóidőt 😉

    • Zaphod szerint:

     Szerintem pár 10e embert januártól érdekel a téma, nagyon is.
     Szóval jó lenne, ha összekapnád magad, és elkezdenél pár hónapig körmölni, miben érdemes gondolkoznia az ember fiának, ha mondjuk meg akarja felezni a benzinszámláját, útidejét, és ezt használt motorral akarja kivitelezni. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com