Nem dolgozom! Tudtad? Ezen a héten ez az egyetlen egy nap, mi azzal telik, hogyaszongya:

– Nem dolgozom,
– Telefonon hallgatom az autószerelők azon mondatait, mikben a következő kifejezéseket használják: nem tudjuk, nem találjuk, nálunk nem jön ki a hiba, lehet, talán, esetleg.
– Kapcsolgatom a TV-t, nézem a heti híreket, és videót konvertálok.
– Töprengek azon, hogy ha reggel taxival megyek be dolgozni, akkor mik azok az ordenáré szavak, miket nem ejtettem még ki soha a számon, és kin fogom leverni a számlát.

Naszóval, miközben kapcsolgatom azt a szart, belefutottam a magyar autó/motorsport „csúcsmagazinjába” az RTL sportklubján (vagy hogyafaszbahívják), miben mi volt? Na mi? Meghívták a TEK, azaz a Terrorelhárítási Központ két paliját, kik beszámoltak arról, hogy miért nem lettek győztesek a legutóbbi nemzetközi terrorelhárítós versenyen, hol kúszva, mászva, vért köpve kell gyakni az ellent, mi/ki céltáblák, virtuális célpontok képében mutatkozik meg a felépített városi, vagy nem városi dzsungel rejtélyes pontjain.

Heee?

Csak annyi lenne a kérdésem, hogy Viktorunk haverjának kommandós csapatát mi a faszért kell futtatni egy olyan műsorban, minek fő irányvonala a motorsport?

Mert még ha azt mondja, hogy az Audi Q7-esek jogosultságát magyarázzák, akkor azt mondom, hogy jóóvan… Bár nem magyarázhatják, mert az ilyen Audi Q7-eseket, és a hasonszőrű városi (muhahaha…) terepjárókat szoktak Lada Nivák, meg Arok, meg minden 20 forintos rom kihúzni a mocsokból.

Nah, akkor most ki szólt le az RTL klubnak, hogy futtatni köll Viktorunk terrorelhárítóit?

 

Egyébként gondolkodtam azon- miközben tegnap fizettem a benzinkúton -, hogy leírom menyi egy tank benzin, és ezt megfűszerezem némi “kurvaanyátokkal”, de fogok én a héten még jó párszor kurvaanyázni, arra köll tartalékolni az energiát.

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com