8 Responses to Őőőő….

 1. Sir Artemon szerint:

  Ugye tudod, hogy ez most egy önellentmondás volt? 😉

  Ne nézzél tévét! Káros az egészségre.

 2. szerint:

  Te, hogy jut eszedbe bekapcsolni???

 3. petike14 szerint:

  nem kell hozzá tv2-t lesni, ez akkora blama volt hogy egyből kikerült a netre is 🙂

 4. Zaphod szerint:

  Hát ezaz! Hajnalban olvasom az elmaradt olvasnivalót, erre belefutok a kommentkom egyik cikkébe, hol a hülye sixx közli, ezt nézzétek meg, a demcsákról ordít, a magyar médiában ennél lejjebb már nincs. Én állat meg 6 percig bámulom azt a faszt.

  Komolyan mondom, hogy azért tart itt ez a kurva ország, mert 6 embernél több, hányás, és szemvérzés nélkül tudja bámulni az ilyen, és hasonszőrű borzalmat.

  • Krisz szerint:

   Egy hős vagy! Izé, rokkant, de hős. Én gyáván nem mertem belenézni, még hang nélkül sem 😉

 5. Sir Artemon szerint:

  Na, megnéztem.
  Semmi gond nem volt ezzel az interjúval. Demcsák fennakadt, de hihetetlen rutinnal és intelligenciával kezelte ezt az egészet. Az alapból lejött neki, hogy ezt egyszerűen alig hiszi el, ha nem ott ülnének előtte, akkor biztosan viccként fogta volna fel, de nem tudott nevetni rajta, mert nem lehetett. Komolyan venni meg csak úgy tudta, hogy ha tényleg arra kérdez rá, ami ebben a lényeg és érthetetlenség a számára. De hogy ezzel ne hozza túl kínos helyzetbe a másik kettőt rohadtul visszafogottnak kellett lennie, és szerintem ezt a lehetőségekhez képest nagyon jól megoldotta. Ez egy olyan helyzet, amiből más műsorvezető nem így jött volna ki. Lealázta, vagy még jobban zavarba hozta volna azt a szerencsétlen szőkeséget, Alekoszt meg tovább provokálta volna, mint pl. Hajdú Péter szokta. Demcsák előtt le a kalappal, még a végén a szociális mosolyával sem volt gond. A szájtartásában meg nem lenézés, hanem az a fajta hirtelen visszafogottság volt, hogy húha, most kimondtam ezt a kérdést, vajon nem sikerült-e túl provokatívra, vagy kritizálóra. Egy nő olyankor csinál így, amikor nem akar érzelmileg provokálni, de azért komolyan kíváncsi, mi a válasz arra, amit a saját értékítélete szerint nem ért, vagy nehezen fogad el.
  A kérdésekben meg benne volt szépen, egyszerűen, mégis kifinomult érzékenységgel és intellektussal, hogy ez azért nagyon gáz, hát, nem veszitek észre?
  Én jót nevettem először rajta, aztán elszomorodtam.
  Igen, ma egy riporternek úgy kell értelmesen és intelligensen elbeszélgetnie az aktuális “sztárral”, vagy “témahordozóval”, hogy köszönőviszonyban sincsen a két ember világa, értékrendje, talán intelligenciája sem. Bár, Alekosz nem egy ostoba fazon…

 6. szerint:

  Egyszer még agyrákot fogsz kapni. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com