Békávévaljöttembemadolgoznibazdmeg! Hogy rohadna meg….

Én bizonygatom, hogy nem, de tényleg, úgy látom, hogy nem érdekel a pénz, de néha azt veszem magamon észre, hogy akkora szarrágó vagyok, mint ide lacháza. (be lehet még ennél több „hogy”-t rakni egy mondatba?) Mijjazhogy 1300? Négy buszjegy? Hülye vagy? Másfél kilométert gyalogoltam a rohadék megállóig! Hajnalban! Anyátokot!

Ha nem lesz kész a verda vizsgáztatása délután, akkor kijelentem, egy Honda szervizzel kevesebb lesz a városban. Nagy, vörös lángoszlop kíséretében hamvad el, füstös gerendái, leomlott falai mementóként állnak majd mindazok előtt, kik semmirekellő faszfejnek készülnek lenni, egy hivatalos szervizben. Mert miért nincs alkatrész készleten, amikor én viszem a vasat? Három hete bejelentettem! Mennyivel előbb kellett volna? Tavaly augusztusban kellett volna odaszólni, hogy skacok, jönnék?!

Elmondanám, hogy nem csak én voltam ma BKV analfabéta, hanem – és ami a legtutibb – a buszsofőr is. Az utasok szóltak a palinak, hogy hol kell megállnia, és hol nem, mert elmondása alapján, még a büdös életben nem járt azon az úton, ahol… Megvan a köki terminál? Asszongya, hogy szálljak le, mert megjöttünk. Leszállok. Viszont át kéne menni a buszokhoz. Uppsz… Van metró, meg vonat tábla. Meg dizájnyos átkelő a magasban. Szupi! Keljünk hát által, mert által mennék én a Tiszán ladikon, ladikon, de ladikon. Ott lakik a, ott lakik a galambom, ott lakik a galambom.

Most, hogy így kiénekeltük magunkat… szóval, hivatalosan csak akkor lehetne átmenni a dizájnyos átkelőn, ha jegyet kezelsz. Nem vicc! Bemész a zimából, jegyet kezelsz, felmész a lépcsőn, ott a kaller, megmutatod neki, hogy becsületes utas voltál, ki jeggyel lépcsőzött kettőt, azt átmehetsz a gyorsforgalmi felett, le a buszokhoz. Ahham… még jó, hogy bele nem léptem…

Bónuszként legyen itt egy ma látott (unatkoztam nahhh, azt nézelődtem) BKV-s piktogram. Alternatív jelentését lehet kommentben nyomni. Szerintem azt jelenti, hogy vigyázz, mert ha a doktor bácsi fülét szétrobbantja a sztetoszkóp, akkor a zsebéből kieső telefon széjjel hasíthatja a fejedet.

Hülyék márpedig vannak!

Szerintem most megiszom a mai harmadik kávémat…

Tagged with →  

6 Responses to Ööökkkkrhhmmmm…..

  1. Krisz szerint:

    Egészségügyi felhívás, hogy ezek rádióhullámok sugárzó tárgyak, amiktől rákot kapsz hamarosan, ha sokat használod 😉

  2. szasa szerint:

    Ha van kocsi azabaj, ha nincs kocsi azabaj…

  3. szerint:

    Ha BKV járművön mobilt mersz használni, elvágjuk a torkod, ha zenét hallgatsz, mindkét dobhártyád átszúrjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com