Itt mindenki hülye, vagy csak én vagyok gőzmozdony?

Mi a faszt lehet csodálkozni azon, hogy az ember gyermeke egész véletlen ráklikkel valami linkre a weben, és nyóóc perc múlva ott van a mozi a vason, amikor a Losers-t már április végén bemutatták az amcsiknál, itthon pedig csak a DVD megjelenéssel egyetemben fog mozivászonra kerülni?! Ennyi erővel be sem kéne már mutatni. Magasabb lesz a villanyszámla, mint a jegybevétel, basszus… Hát meddig kéne már várni egy filmre itthon? Nehéz lefordítani a szöveget? Azt az 59 mondatot, mi Shakespeare-i magasságokba röpíti ennek a filmnek a gondolatmenetét?

Bár lehet, hogy egy 60W-os izzó bámulása másfél órán keresztül több élményt nyújt, mint maga a mozi. Őő…. Igen! Több olyan szituációt fel tudok sorolni, mikor az ember gyermeke egy izzó bámulása közben hatalmasabb élmények résztvevője lesz, de lehet, csak az egyre távolibb képek/történetek szépülnek meg az emlékeimben.

Hhmmm… a Losers meg…. Várd meg a harmadik részt, azt úgy daráld be az egész cuccot. Ne feledd! Én szóltam…

Tulajdonképp nem is erről akartam írni, hanem nagy, vaskos betűkkel el akartam helyezni egy kérdést, mint valami segélykiáltást a világ felé, és ami valahogy a következőképp fogalmazódna meg: HOGY VAN AZ, AMIKOR….

De aztán ezt elvetettem, mert szerintem ott tartok, hogy a képzeletem játszik velem csúf játékot, és végülis az a világ, mit elképzelek magam körül, és amit megpróbálok értelmezni, az nemes egyszerűséggel szólva, nem is létezik.

Így szólottan Zap, majd kiült az őrület szélére, és ott lóbálja lábait…

Facebook Twitter Tumblr

6 Responses to ŐŐő…izééé…

 1. szasa szerint:

  Te Zap, reggel fél hétkor mi a f…szért nem alszol még? Mindenkinek jobb lenne. Uff. 😀

 2. Rainmagic szerint:

  Biztos viszketnek az ujjai, hogy írhasson. Vagy inszomniás, túl sokat ivott, a munkakerülés az agyára ment, túl sokat dohányzott és nikotin túltengése van. Vagy szimplán csak nem álmos. :DDD De még mennyi mindent tudnék írni, és szívni a fincsi kis vérét. Mostanában úgy sem tettem. :DDD

 3. Zaphod szerint:

  Gyermekeim! Elég rossz példát mutattok azok számára, kik még hisznek a házasságban… Még el sem kezdtek sárgulni az esküvői fényképeitek, de ti már azzal vagytok elfoglalva vasárnap délben, hogy más blogját olvassátok… Ehhhjjj….eehhhjj….

  😀

 4. Rainmagic szerint:

  Csillagos Gyöngyvirág! Földrajzilag más helyen tartózkodni tetszünk. Míg én itthon randalírozom, addig a jóember dolgozóban van… Tudod, ahová te is alkalomszerűen beszoksz látogatni. :PPP

 5. Zaphod szerint:

  Akkor ahogy ő onnan távozik, én asszem belátogatok… 😉

 6. Rainmagic szerint:

  Felesleges. Csak felidegesít a sok semmit tevés… :DDD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com