Eszem megáll azoktól a hülyéktől, kik ott gubbasztanak a parlamentben, és minden idióta Rogán tervezetre bólintanak egyet anélkül, hogy akár egy milliméternyi lövésük is lenne a témáról.
Azt mondja a paraszt, hogy a szabályozás mindenkire áll, tehát nem kell itthon letelepedést, vagy szerverüzemeltetést biztosítani. Véged van PokerStars, Full Tilt, Everest, és minden nagy, kik milliós versenyzőszámmal rendelkeznek a legszarabb, verőfényesen napsütötte napon is, mikor csak a hülyék gubbasztanak otthon.

Mi? Hogy hetente milliárd dollárok söpörnek át a rendszereiteken, és a föld szinte összes országának gyanús elemei megtalálhatók nálatok, kik akár 2500$-os asztalokhoz is beülnek? Hát most vigyázzatok, mert itt a kiskirály Rogán, ki megzabolázza piacotokat!

Mivan? Ez eddig egyik országban sem jött össze? Itt össze fog, kussoljatok! 30 milliárdot Anti úgy besöpör rajtatok évente, hogy fületek kettéáll!

Hogyan? Majd ti közvetítőt vesztek fel itthon, ki jól lejelenti nekünk nekik, hogy fent vagytok a világhálón, hozzáférést adtok az adatbázisotokhoz, mi ők meg majd ezt jól megvizsgálják, és kiszabják az adó mennyiségét. Játékosokra, cégekre egyaránt. Ti meg majd fizettek, mint a katonatiszt, és Rogán majd nagyképűen hátradőlhet, és maga elé suttoghatja: „Ezt is megcsináltam, köcsögök, a világ a lábaim előtt hever.”

Kedves képviselők, kedves Rogán Antal, kedves gyerekek, hülyéim!

Úgy 6-8 éve (nem emlékszem pontosan, mert öregszem), volt valami diktatórikus helyen valami diktátor, ki úgy döntött, hogy bizonyos internetes csatornák nem tesznek jót a nép hitének. Ismerős? Van ilyen csávó a világban több is. Erre a világ válaszolt, mármint úgy kívülről, és megoldást kínált azoknak, kik nem hittek a diktátorukban. A technológia fejlődése manapság meghaladja a kormányok, kormány közeli szervezetek, vagy idióta informatikusokkal teli cégek technológiai fejlődését, mondhatni fényévekkel képes ellépni előlük, „nincs már nagy testvér” ki egyeduralkodókén szállítja a technológiát, így hát el kell mondanom, „manapság” léteznek olyan alkalmazások, mik segítségével a büdös életben rá nem jön bármiféle adóhivatal, kormány, vagy a sleppje, hogy a tisztességtelen állampolgár mely internetes felületen veri a faszát.

Törvényesen!!!!

Viszont vannak olyan kormányok – mint mondjuk Németország – kik teljes körű ellenőrzést folytató kémprogramokat akarnak telepíteni a felhasználók gépére, de ez sem jön be igazán, mert a Hackerek előtt kéne járniuk, nomeg az emberekhez (és nem a kormányokhoz) lojális vírusirtó cégeket kéne bedarálniuk ahhoz, hogy ez működőképes legyen.

Hála a mindenségnek, hogy az Orwelli jövőkép még mindig nem tud érvényesülni, mert dugig van a világ összes pontja olyan emberekkel, kik a nap 24 órájában dolgoznak ez ellen.
Hála tartozik érte a nagy gondolkodóknak, kik könyveket töltöttek meg, megjósolva egy lehetséges jövőt, minden borzalmával együtt, és hála azoknak, kik ezeket olvasták / olvassák, és komolyan veszik.

Tudjátok mi a poén? Hogy PONT az a demokráciának csúfolt valami akadályoz meg titeket a céljaitok elérésében, mint ami hatalomra juttatott titeket. És ebbe így belegondolni egész kínos lehet. Már ha eljut a tudatotokig…
Magát a p2p hálózatokat nem tudjátok megállítani, miken keresztül annyi pénz áramlik másodpercenként, miből kisebb országokat lehetne venni. Majd pont a titkosított (és rohadtul titkosított) csatornákat akarjátok megcsapolni, és onnan adatokat beszerezni? Törvényesen? Ha humoromnál lennék, akkor most felkacagnék.

A legszebb mondat:

Aki online szerencsejátékot engedély nélkül szervez, számolhat azzal a szankcióval, hogy az adóhatóság letilthatja a szerencsejátékot működtető internetes felületekhez történő hozzáférést, és elrendelheti a szerencsejátékkal kapcsolatos befizetéseket és kifizetéseket lebonyolító bankszámlák – legfeljebb 90 napig tartó – zárolását.

Az elejét megmagyaráztam az imént, most nézd a végét! Tehát, a magyar ávh, adóhivatal küld egy levelet a Full Tilt részére, mondjuk egy szép keddi napon, hogy ő mostan a magyar törvényekkel vagyon sújtva, és nyomban tiltsa le mondjuk az én, azaz Zap futó számláját.

Mit csinál erre az éppen gép előtt ülő rendszergazda? Először is megnézi a levél fejlécében lévő ip címet, mert nem hisz a szemének, majd jön a google maps, és kikeresi rajta magyarországot, mert még életében nem hallott erről a helyről. Ezt követően beleharap a hamburgerébe, fejcsóválva nyom egy törlés gombot, majd megnézi, hogy mi újság az online pornó világában. Rogán meg közben itthon tördeli a kezét, hogy hol van az ő 30milliárdja.

Vicc, bakker!

Egyébként meg Rogán honnan is tudja, hogy én egy titkosított csatornán cseresznyemagért játszom, esetleg tegnap nyertem egy 10e$-os versenyt, vagy van e egyáltalán élő számlám pénzforgalommal, anélkül, hogy fel ne törné az én, illetve a játékszervező gépeit?

Sehonnan, bazdmeg! Még legalább 12db Rogánnak kell születnie ebbe a világba, hogy ennek az információnak a közelébe jusson, vagy megértse ennek az információnak a hozzáférhetetlenségét a 21. században, törvényes kereteken belül, mi – és ez a poén – őt jobban korlátozza, mint a játékosokat, kik pár centes, vagy pár ezer dolláros versenyeken basszák el az időt.

Jah, bónusz! Az online sportfogadás nem került bele a törvénybe. Namost, én a bwin-en soha nem játszottam, de mikor legutóbb körbenéztem ott, akkor még együtt volt minden, a fogadástól a pókerig. Azt hogy is fogja leválasztani a kormány? Megkéri a bwin-t, hogy a Rogán kedvéért dobjon már össze egy 100millás beruházást, és válassza szét üzletágát a kedvünkért a törvényünk által meghatározott területekre? Höööö? Mert ha nem teszi, akkor befuccsolt az egész, hiszen azt monnya a zunió, hogy:

Az uniós jog értelmében a tagállamok kötelesek elhárítani a szolgáltatások szabad áramlásának adminisztratív és jogi akadályait, azonban közrendi, illetve közbiztonsági szempontból indokolt követelményeket írhatnak elő a szolgáltatások nyújtóival szemben. A tagállamok által előírt követelmények nem lehetnek diszkriminatívak, és arányosnak kell lenniük a követelmények előírásával elérni kívánt célokkal.

Ha a bwin benne van bármiféle pakliban (márpedig benne van), vagy olyan cégek, akik komplett szolgáltatást kínálnak egy felületen, akkor a kormánynak elfogyott a mozgástere, mert bármit csinál, bármely szolgáltatót akadályozza, vagy tiltja, azzal diszkriminációt idéz elő. Kemény dolog uniós tagnak lenni, főleg akkor, ha az EU a szolgáltatások szabad áramlására vonatkozó követelményeit egyre erőszakosabban nyomja le a tagállamok torkán.

Egyszerűen nem tudjuk térdre kényszeríteni a világot. Ciki….

Facebook Twitter Tumblr
Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com