Csak szólok, hogy tudjad, mert én csak most, csaknem két hónap csúszással tudtam meg, mert hát tegnap óta ismét bámulok egy kicsit a világba, ha már az így szájba csapott tennap.

Szóval, október 1-től ismét lehet hivatalosan (!!!) disznókat tartani pesten. Igaz, 20 éve hizlaljuk őket (a cím, ha nem lennél pesti: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3), de most már ez semmiféle törvénybe nem ütközik. Ezt akartad 2,5 éve, mi? Akkó itt van!

Jajj, nem kéne ilyeneket írnom, mert visszaüt. Nem hiszed?

Szóval,itt egy példa. Bemegyek egyik nagyvárosunk hírős templomába „minap”. Nem röhög! Nem volt dolgom a nagyfőnökkel, kinek tiszteletére hívők százai hordták össze a téglát a soktornyos cuccra, egyszerűen csak bementem. Tudod, nagyfőnökkel van bajom. Tudja ezt ő is. Bent felnéztem, megállapítottam, hogy talán nem szakad rám a mennyezet, amiért én, oda, majd körséta, fényképnézés, stb. És akkor egy asztal, rajta egy kübli, tábla hirdeti, nyúljál bele, húzd ki az üzenetet, mint neked szánt a sor…. a véletlen. Rábeszélésre tettem, eskü! Belenyúltam. Olyan gondolat sejlett fel a fecnin, hogy én legutóbb akkor szégyelltem el így magam, mikor… nem tudom mikor. Jól megköszöntem nagyfőnöknek, hogy ilyen helyzetbe hozott, majd irány kifelé, míg tényleg rám nem omlik a cucc.

Szóval, ha sokat ugatok nemzetünk vezetőiről, még a végén megjelenik az ágyam mellett a nemzeti összefogás kerekasztalának TOP20-as vezetése, élükön a nagyfőnökkel, és még kávét sem hoznak, hanem csak szigorúan néznek, és kiutasítanak szeretett országomból, én meg csak pislogok, mint hal a szatyorban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com