Te, hogy mi egy milyen görény, szarrágó, csak sírni tudó, irigy nemzet vagyunk, az már egész egyszerűen botrány!

2003óta dzsal a Discovery-n az Amcsi motorok, című ….hhhmmm… mondjuk azt, hogy reality show. Tulajdonképp két pasiról szólt a történet, id. és ifj. Paul Teutul történeteit követhettük végig, kik elindították egy garázsból az Orange County Choppers nevezetű motorépítő céget, és mára abból jócskán meggazdagodtak. Ebben a legnagyobb szerepe volt a hozzáállásuknak, a heves vérmérsékletüknek, és hogy ezt a Discovery felfedezte, majd műsort csinált belőlük. Műsort, mi az apa-fijú kapcsolatra volt kihegyezve, vagyis főszereplőink folyamatos balhéira. Teltek az évek, építették a különböző bemutatókra szánt motorokat, dőlt a pénz, vagy négyszer költöztek el a műsor fennállása alatt egyre nagyobb műhelyekbe, illetve a mostani hatalmas központba.

Most jött le hírként, hogy a Discovery befejezi a sorozatot. Nem nagy durranás, hiszen minden ilyen egy idő után kifut. 7év nagy idő, új dolgokat már nem igazán lehet felfedezni, a műsorkészítők is jól jártak, a szereplők is csúnyán meggazdagodtak, szóval vége, ennyi, bezárt a műsorbazár. Végigkövethettünk egy amcsi sikertörténetet… Pont

Ez a hír megjelent a Totalcar, Totalbike oldalán. Beidézem pontosan, nehogy itt vád érjen, bármerről is jön:

“Akinek a motorépítés szent és magasztos dolog, megnyugodhat – a szakmát prostiként futtató Orange County Choppers tévéműsora megszűnik, adta hírül a Discovery-t működtető TLC médiabirodalom. A 2003-ban indult American Chopper leginkább az antagonisztikus apa-fiú kapcsolatra épült, a sajátosan giccses gépek építése másodlagos volt. Ugyan meghonosították a tematikus motor fogalmát a köznyelvben, de ezen túl más maradandót nem alkottak. A TLC közleménye szerint a Teutulok örökre a Discovery család tagjai maradnak. Mi tudjuk – vannak olyan rokonok, akiket nem látunk szívesen.

Zirig Árpád Totalbike”

Erre a… (tulajdonképp nem tudom minősíteni ezt a stílust, mert újságírásnak csak akkor mondhatnám, ha az tényszerű, és elfogulatlan lenne)… tehát, erre az izére rámozdult a közösség komment szinten, és a nagy része valami olyan stílust képviselt, mi a legjellemzőbb a mai magyarokra. Mindegyik hirtelen profi motorépítő lett, roppant kritikus a műsorban gyártott gépekkel szemben, és ha az irigységet meg lehetne jeleníteni fizikai valójában, akkor szerintem kifolyt volna a monitoron. A magyarok nagy részét egyszerűen bántja az, ha meglátnak valami olyan dolgot, mi jól működik és az nem az övék. A rohadt kisujját nem mozdítaná meg azért, hogy ő is eljusson hasonló, vagy nagyobb szintre, inkább elvonul a sarokba duzzogni, meg onnan kiabálni, hogy milyen rohadt is a világ velünk.

A belem kifordul néha magunktól, komolyan mondom.

Facebook Twitter Tumblr
Tagged with →  

4 Responses to OCC és mink

  1. sotto szerint:

    ezért (is) jöttem el, hogy egy kicsit kívülről tudjtam nézni magunkat 🙁

  2. Zaphod szerint:

    És? Hogy nézünk ki onnan? 😉

  3. sotto szerint:

    egyik barátomat idézném: az egész egy nagy fos! De most legalább nem vagyok benne hehe

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com