A minap szinte egyszerre jött meg a nyugdíjkasszám év végi elszámolási bizonylata, a hírek a pénztárak teljesítményéről, és ugyancsak a hírek, a diktatúránk tékozlásáról.

Az első levélnél vigyorogtam, mert jól dolgoztak a fiuk, lesz mit örökölni…. valakinek, mert a nyugdíjat nemigen érem meg, főleg úgy, ha olyan híreket olvasok, mik arról szólnak, hogy….

2635,5 milliárdot elbaszott az uralkodó osztály a nyugdíjpénzekből, baszki!

Érted? Aztán egy idő után rájöttem, hogy azért nem ég ennek a hírnek hallatán az ország, mert itt mindenki soproni. Nem mondom, hogy minden soproni hülye, mert ösmerek én onnan olyat, aki nem, de mi is történt ott?

A kormány Az uralkodóház 11,5 milliárdot adott Sopronnak, adósságátvállalás okán. Annyit, amennyit 2006 óta a fideszes önkormányzat összehozott, a szoci önkormányzat után. Erre díszoklevelet adományoztak diktátorunknak, és szócsöveinek.

A Kisalföld.hu erre Kovács István, nyugdíjas szőnyegszövőt idézte, ki imígyen szólt: „Úgy érzem, nem mindennap történik olyan, hogy a városvezetés díszoklevelekkel köszöni meg a kormány gesztusát, az adósságállomány jelentős részének átvállalását.”  Ezt mondta Kovács István, mikor nyugdíjas szőnyegszövőként, életében először elment a közgyűlésre.

Nem hiszed? Aaahhh… ostoba Tuk! Pedig ezt mondta! Soha nem volt eddig közgyűlésen, nem mondta ki életében a gesztus, adósságállomány, átvállalás szavakat, de most….

Lassan kezdem várni, ahogy Rákosit kiássák, géntenyésztik, és majd ott fog állni az emelvényen büszkén, fényes fejjel, mutató úját felemelve üdvözölve a hírt, miszerint visszafoglaltuk Erdélyt, és legázoltuk a mocskos imperialista, kapitalista….

Nem sírsz? Dolgozol, mint az állat – ha van munkád – fizeted az adót, mindenféle közterhet, áfát, sarcolnak ahol tudnak átutalásokkal, csekkekkel, jogdíjakkal, telekom-, banki adókkal, erre amit beadsz, azt arra fordítják, hogy faszom önkormányzatokba pumpálják a pénzt, majd még a képedbe törlik a kisalföldet (Az újságot. Vagy nem…), Kovácsokkal, meg díszoklevelekkel. Nem forr a véred?

Lassan ott tartok, hogy ha megtalál egy békemenetes, akkor elkapom, és letépem a fejét. De addig is ebben töltöm ki a dühöm (klikk….):

Tagged with →  

One Response to Nyugdíjkassza….

  1. szerint:

    Lassan nagy fejetlenség lesz itt.
    De nem baj, mer’ mindjárt pártot alakítok. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com