….hogy vasárnap Golden Globe díjátadás.

Természetesen a mozis dráma kategóriában az Avatar visz majd a pálmát. Illetve a golyóbist. Ezért nem is érdemes drukkolni. De…

Legjobb ff. mellékszereplő díjért ott lesz Christoph Waltz, a Becstelen Brigantykból, akinél zseniálisabbat még soha nem láttam. Hideg, számító, kegyetlen, ravasz, és pokolian hatásos volt a filmben. Egyszerűen zseni a pali.

Én drukkolnék még Quentin Tarantinonak is, a legjobb rendező kategóriában, de hát sajnos rossz időben készítette el a moziját. Cameront egyszerűen képtelen lesz legyőzni. Viszont ott van a forgatókönyv, hol igenis el kell ismerni képességeit.

És akkor ugorjunk, mert nem ez a lényeg!

Legjobb TV-s dráma kategória: House Ezt egyszerűen el kell vinnie! A 6. évad volt (van) talán a legjobb az eddigiek között. Legjobb ff. színész kategóriában úgyszintén House, azaz Hugh Laurie.

Ha ezek nem nyernek, akkor én soha a büdös életben nem nézek többé ilyen díjátadós marhaságot, az kurvaisten!

Egyébként meg ott tartok, hogy lassan totál hülyét csinálok magamból.

Kb. mindenféle olyan elvszerű marhaságomat sutba dobom, mi eddig valami irányvonal volt az életemben. Lassan elkezdek úgy viselkedni, mint egy idióta tini. Valahol elvesztettem az álarcom, de nincs kedvem megkeresni. A végén még rájönnek egyesek, hogy van valami a kérges maszk alatt.

De sebaj… Megéri!

Tegnap este kaptam egy sms-t a világ legédesebb nőjétől, ki közölte, hogy új iskolát váltott, és megkérdezte hogy vagyok.

Annyira elmondtam volna neki, de annyira nem értette volna…

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com