Elmondom, leírom ismételten, hogy nem vagyok hajlandó semmiféle erjedésipari (értsd: sör, bor, pálinka) fesztiválra elmenni, ahová belépőt kell fizetni!

És ez nem azért történik, mert szarrágó vagyok, hanem azért, mert a világ egyik leggusztustalanabb lehúzása, hol a gyártó a saját reklámját ilyen pofátlan, és nyílt módon szedi be a vásárlóról. És ezt pesten kívül még szinte alig láttam valahol. Gyengébbek kedvéért elmondom, hogy az ilyen, és ehhez hasonló fesztiválok nem arról szólnak a gyártók részéről, hogy neked jó legyen, hanem hogy ismert legyen a cég, és a termékei. Reklámköltség. Ez kb. olyan, mintha ülnél a tv előtt, véletlen belefutsz egy tamponreklámba, majd bekopogtat a jonson&jonson képviselője az ajtódon, hogy ugyan fizesd már ki azt a 20másodpercny anyagot, amit láttál. Legszívesebben belerókázna az ember gyermeke a saját ölébe, mikor ezt látja.

One Response to Nem, akkor sem….

  1. Thiliell szerint:

    Egyteértek!
    Az nagyobb szégyen, hogy a magyar hagyományőrzést is a vasárnapi lengyel piacosok adják el verbális marketinggel tízszeres áron. Undorító, ami az ilyen kézműves, meg kisiparos fesztiválok címén fut.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com