Nem bazdmeg, és erről van véleményem. Kiforrott, és megalapozott!

Én nem akarok népszavazni! Nekem ez a rendszer így jó, és kész! Mondhatni tökéletes. És azt akarom, hogy még ennél is tökéletesebb legyen, úgy, ahogy a nagyvezér akarja. Nemzeti érdekem van az 1500 forintos benzin miatt, akarom a világ legnagyobb munkanélküliségét az országban, el akarom veszteni a munkahelyem, koldulni akarok az utcán. Sőt! Imádkozom ezért! És nem akarok Petőfivé maszkírozott bohócokat, meg zöldpártnak csúfolt faszságot, meg szakértőket a kormányban! Nem! És az EU-nak, meg az egész világnak mutassuk meg, hogy mi voltunk, kiktől rettegett a világ, és vissza Trianont, meg egyébként is!

 • És leszarom, hogy az alapszabadság hány harmadát mikor adja ki a munkáltató,
 • Leszarom, hogy mit csinálnak visszamenőlegesen a nyugdíjammal,
 • Nem érdekel, hogy hány év a tankötelezettség,
 • Nem érdekel a próbaidős munkaviszony,
 • Szarok rá, hogy mennyi az álláskeresési járadék,

Ezek az én életemben egyáltalában nem fontosak! És az ország életében sem.

1990. október végén, én, és az anyám a taxisoknak hordtuk a kaját, mikor a benzin árát 68 forintra emelték. Ennek az lett a következménye, hogy ellopták a bringámat, így gyalog kellett cipelni a cuccokat.

Konklúzió: Félig tele van a pohár, mert ez volt az utolsó buli ebben a kibaszott országban, mikor mindenki összefogott becsülettel, egy kuka sem gyulladt, félig üres a pohár, mert nem mindenki fogott össze, és az egy kibaszott jó bringa volt.

Voltunk mi ilyenek, és ez jó, bár az a bringa…. Ugorjunk egy kicsit az időben.

A minap 2,8 millió ember önként és dalolva odaadta összes nyugdíj megtakarítását orbán viktornak, mind a 3000 milliárdot, majd pillanatok alatt már csak papíron leledzik ennek az összegnek a töredéke, és ez senkit nem zavar. Tényleg senkit, mert ha mondjuk ez a csigazabálóknál történik, akkor másnap délelőtt 10 órakor kigyullad az Elysee-palota, és a bugyogó Szajnából főtt halakat sodor a víz a partra.

Konklúzió: Nekünk ez jó!

A minap volt egy népszavazás Esztergomban. Ott, hol vagy nem működik semmi, vagy döcögve, vagy kiabálva. Népszavazást tartottak arról, hogy tetszik-e az embereknek a rendszer. Sikertelen volt a cucc. Esztergom ugyebár arról hírős város, hogy ott valahogy előbb történik minden. Mintha az időben pár hónappal, évvel az ország előtt járnának. Ami ottan van, történik, arról tudni kell, hogy az egész ország úgy jár egy idő után. Sikertelen volt a cucc.

Konklúzió: Nekik úgy jó, ahogy van!

A minap megszűnt az alkotmánybíróság, átalakult az oktatási rendszer, visszamenőleges törvényeket hoztak, megváltozott választási rendszer, nem Moszkva tér többé a Moszkva tér, begyalulták a szakszervezeteket, nem lehet sztrájkolni, szétszopatták a melóst a munkatörvénykönyvvel, kiforgatták az alkotmányt, szabályozzák a híreket, sasolják a webet, gazdagabbak lettünk terrorelhárítókkal, és tegnap előtt 445 forintért tankoltam.

Konklúzió: A városban egy árva kuka sem gyullad ki, még véletlenül sem, így hát nekünk egy tetszik, jó ez úgy, ahogy van!

A minap kikerült az utcára közel 2600 ember, megszűnt a hírös magyar légitársaság, és ennek megakadályozása végett orbánviktor nem tett semmit, ellenben még nagyobb adókat vetnek ki a reptérre, mert még nem eléggé baszták szét az egészet.

Konklúzió: A fű sem görbült meg basszus, illetve sok szakértő nyilatkozóról, politikusról kiderült, hogy talán el sem találna segítség nélkül a reptérig (lásd azt az lmp-s bohócot), nehogy tudná, mi folyt / folyik ott. Nem kell reptér, jó, hogy kirúgtak sok embert, nekünk ez így jó.

Az egész konklúziója

Amikor ott voltam a parlamentnél március 15-én, és láttam az üveges tekinteteket, hallottam a vastapsot, az éljenzést, majd már egy noteszgépen figyeltem, ahogy egy mama nevetve, boldogan mondja a kamerába, hogy viktor a mi gyerekünk, és szeressük (jut eszembe! Akinek meg van ez, hát belinkelhetné, mert kurvára nem találom…), akkor én azt mondom, hogy itt még akkor is minden rendben van, ha én mondjuk rossz lábbal kelek fel, és azt mondom, nemis.

És én csak annyit teszek, hogy odahelyezkedek a lencse túloldalára, majd megörökítem azt, ahogy boldogan éljeneznek, örülnek, mert lehet – mondom, lehet – hogy nekik van igazuk, és én vagyok tévútra terelve. Egyébként meg éljen a haza, a többség akarata, és kívánom, hogy akik azt akarták, ami most van, azok sokáig, nagyon sokáig, több választási cikluson át éljenek ezzel az egész jósággal.

Tagged with →  

One Response to Nem LMP népszavazok!

 1. Krisz szerint:

  Valaki, mi? 😉
  http://index.indavideo.hu/video/Bekemenet_2012
  3. perc körül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com