…. tulajdonképp kurva jó!

Én egy kibaszott…..szerencsés(???), mázlista(???), mittoménmivagyok.

Most hívott egy cimborám. Elmesélte a decemberét. Meg azt, hogy minden reggel úgy ébred, hogy felkel az ágyból, és elrebegi: Köszönjük viktor! (ezen legalább volt mit röhögni)

Tényleg! Úgy eltöprengtünk rajta hangosan, hogy csak elvétve találunk olyat jelenleg az ismerőseink között, vagy hallottunk olyanról, kinek ismerősének szomszédságában élő bácsi fiának sógora szavazott erre a szutyok bandára, kik megpróbálják sakkban tartani az országot. De akkor honnan jött a kétharmad?

Nekem egyszerűen nagyon rendben van az életem, és minden egyéb, mi körülöttem zajlik.

Hurrá!

Mondtam már, hogy atomjaira hullik a fejem? És azt, hogy rengeteget kéne dolgoznom? És arról beszéltem már, hogy mennyire……. nem! Arról nem, de vannak dolgok, mikről semmi értelme nincs beszélni.

Minthogy ennek a posztnak sem volt sok értelme…

4 Responses to Nekem…..

 1. Sir Artemon szerint:

  Csillagom, a szavazóknak kb 50%-a ment el szavazni, talán még annyi sem. Ennek 2/3-a mondta, hogy viktorianizmus kell neki. Ez a magyar lakosság 27%-a. Avagy minden negyedik ember. Nos, mivel ők tömörülnek általában – bár a gyülekezési jog módosítása kapcsán, lehet, most már csak vegyülnek -, így a közeli ismerősök között, nem hiszem, hogy megtalálod a híveket.

 2. Zaphod szerint:

  De felvágsz, hogy az egyetemen statisztikát is tanítottak….. de felvágsz…. 😀

 3. Zaphod szerint:

  Jah, akkor ez megvan, mi?

  Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.”

 4. Sir Artemon szerint:

  [Zaphod]: Marha. (Téged nem lehet bolondozni, ahhoz túlságosan “bull” vagy.) 😀
  Oké, hogy tanítottak statisztikát – pszichon 2 félév plusz 2 félév adatelemzés! -, de ezt pl. a pasim mondta. Ő sokkal okosabb. Szerencsére. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com