Tulajdonképp az egész napomnak arról kéne szólni, hogy különböző számlákkal, kiadásokkal, bevételekkel, rendelésekkel, meg minden szarral foglalkozzak (Tegnap egy cimbi tök őszínén mondta a telefonba, hogy roppantul sajnál engem, mert ő is ezt csinálja már vagy 15 éve. Megtartom, szeretem!), de leszarom.

Tök nagyKÉPű lettem. Mondom, nem hiszed!? Vagy mindig is tudtad? Végigsasoltam a hétvégi drift feszt. képeit, mit hivatásosok (???) nyomtak a pályán belül, kívül, milliós cuccokkal, lengő-, meg egyéb állványszerkezetekkel, nagy telékkel, full frame vázakkal, és dagadt a mellem rendesen, ugyanis 2-3 kivételével, nem találtam közöttük olyat, mi a mozgásban lévő autókat úgy fotózta volna, ahogy kell, tehát látszik, a gép mozgásban van. És ez tök ciki, basszus. Ha rád adnak egy mellényt, és beengednek oda, ahova földi halandót nem, akkor kutya kötelességed tanult fotósként működni. Annak pedig ismérve az előbb említett apróság.

Kedves fotósurak! Itt egy példa, miként is köll mozgásban lévő autót fotózni:

A néjzőőnek látnia kell, hogy az a vas épp kiugrik a képből. És ehhez nem kell 6 millás cuccot hordani a hátizsákban, mert minden gép tudja, amin lehet állítani a záridőt.

Én meg már majdnem irigykedtem arra a nagy csapatra, kik agyba-főbe klikkelték magukat.

Bbbaahhh….

6 Responses to nagyKÉPű

  1. Krisz szerint:

    Mindig is tudtuk, hogy képes vagy rá. Csak jó lenne már elhinned magadnak is 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com