Annyi melóm van basszus, hogy ki sem látok belőle, és vagy kérdez valaki valamit – általában a hajó hülyéje – vagy felhívnak, és kérdeznek valamit, vagy bejönnek, és aláíratnak, vagy nem tudom mi van itt, de mintha én lennék itt a húbazdmeg, kihez folyamatosan szólni kell.

Én ezt kérem már alig bírom idegekkel. El akarok utazni messzire, egy tök lakatlan helyre, hol senki nem basztat. Léééccciii!!! (úgy buzisan…)

Grafika.

Az köll. főleg, ha weblapot gyártasz. A fotós ugyebár nem photoshop segítségével fotóz, mert tudja mit kell csinálnia, hogyan, miként. Viszont van úgy, hogy elő kell venni, mert nélküle cumi van. Erre születnek különböző segédletek, miket megvásárolhatol, és mik megkönnyítik az életed, vagyis amit te 88 klikkre állítanál be egy képen, azt ezek megteszik 1 klikkre. Az egyik ilyen gyártó az onOne nevezetű szarláda cég, ki összeállít évente (???) egy-egy komplett csomagot, miben szinte minden van, mi kell a fotómanipuláláshoz. Ezt árulja potom 300$-ért. Össz terjedelme a cuccnak úgy 4.5 GB, és a telepítése egyszerűen fenomenális. Mindenhova beépíti magát, az összes profilba, mi a számítógépeden van, amelyik meghajtón rendszert talál, vagy Photoshop-ot, oda szépen beírja magát, csak egyedül magába, a photoshop-ba nem épül be. Az ember gyermeke kérdezné ekkor, hogy wattafakk? Úgy néz ki, mintha az idióta programozó, ki összepakolta a telepítő fájlt, össze-vissza lődözne a gépen, hátha eltalálja a programot, mibe be kell épülnie a cuccnak. De nem! Nem talál! Még a céltábla közelébe sem. Mit tesz erre a nép szegény fia? Hát megszabadul a cucctól, mert biza ez inkább hátráltat, minthogy segít a munkában. Először is megkeresi azt az alkalmazást, minek a neve hosszú-hosszú ideje nem más, mint “Uninstall”. Megkeresné, ha tartozna ilyen a programcsomaghoz… Baszki! 300$-ba kerül az, hogy valaki összeszarja a gépedet, és úgy hagyja. El nem tudod képzelni, hogy a nyilvánvaló helyeken kívül, a keresés még hány helyen talált bejegyzést erről a szarról, mit úgy kellett kézzel kigyomlálni…

Még jó, hogy bele nem léptem……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com