Tegnap reggel, ahogy átnéztem az előző napi sms üzeneteimet, rájöttem, hogy átestem életem első bankkártya csalásán. Először azt hittem, tényleg annyira rázós volt a nap, hogy nem emlékszem arra a 266 €-s tételre, amit vásároltam, de mivel nem ittam, szívtam, illetve nagyrész magamnál voltam (asszem…), így arra a következtetésre jutottam, hogy talán mégsem én voltam, aki…

És ezt a bank tegnap reggel sikeresen igazolta. Amiben az a pláne, hogy az ügyintéző azzal indított, hogy „Nem hívták önt ez ügyben?”. Szóval ők jöttek rá előbb, hogy én meglopásban részesültem, majd csípőből tiltottak le mindenféle vásárlási tranzakciót, és majd erről ők nem értesítettek. Fasza… Tutira egy hónapnyi szarakodásban lesz részem, ami úgy kellett, mint mókusnak az erdőtűz.

MÁS!

Figyelj ide, te barom! Ezt most komoly, szóval nagyon figyelj, mert mondommivan! Ha valakidnek meghal egy családtagja, és ez a valakid épp a munkahelyén tartózkodik, akkor NE HÍVD FEL! Pontokba szedem, hogy miért, mert hülye vagy, és nem figyelsz embertársaidra, főleg a szeretteidre:

 • A valaki 6, uszkve 8 óra múlva is halott lesz, tehát a sajnálatos állapota mit sem fog változni a hír terjedésének sebességével arányosan.
 • Te sem leszel vidámabb 6, uszkve 8 óra múlva, szóval hanglejtésed, gondolataid ugyan úgy mennek át a választott kommunikációs csatornán.
 • A pali (pasas, fickó, úr) ott helyben fog összeomlani, és összeomlani azért gáz a munkahelyeden, mert nem tudod ezt véghezvinni szívből, ugyanis pár perc múlva már elkezd beszűrődni a külvilág, és a kurvaszar érzés mellé egy kurvakellemetlen is társul, mert egy pasinak kurvakellemetlen az, ha látják összeomlani.
 • Ebből következik, hogy igazán összeomlani otthon kell, és adjuk meg a gyászolónak azt a tiszteletet, hogy ezt hagyjuk, illetve úgy intézzük, hogy hagyva legyen.
 • Mindebből az is következik, hogy kit kell tiszteletben tartani, és kire kell odafigyelni ilyen esetekben? Na? Ha nem jön csípőből a válasz, akkor szüless újra, hátha…

Noh, nem hiszed el, de ma szerintem megvolt a nyolc óra alvás, amit lassan meg kéne ünnepelni tortával, dudákkal, tűzijátékkal, és jelentős mennyiségű alkohollal. Most éppen azon gondolkozom, hogy a most, párhuzamosan futó három projekt mellé felvegyek e egy negyediket, mivel szerintem épp találok rá naponta olyan 20percet, amikor tudok vele foglalkozni, és… Valaki szeretné még, hogy valamin gályázzak? Költői volt…

Veled mi van? Semmi?

4 Responses to Na az van, hogy elvesztettem a szüzességem…

 1. Sir Artemon szerint:

  Én igen. belehegszthetnél pár elmaradt dolgot a honlapomba majd. Szerintem Neked max. 10 perc. 😀 Marad még 10 másra. 😛

  • Zaphod szerint:

   Ok, rendben!
   És ha esetleg ki kellene valahol festeni, vagy lemosni a kocsit, kivinni a szemetet, akkor kérlek ne tartsd magadban, mert marad még itt idő!
   😉

   • Sir Artemon szerint:

    A kocsit ki kéne takarítani, az tény. Te, azt én meg tudom csinálni. Bartelezzünk. Te hegesztesz, és takarítok. Csak hozz egy bazi hosszú hosszabbítót is!

 2. petike14 szerint:

  …pelenkázás, esetleg kutya és/vagy gyerek sétáltatás?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com