Kap egy nyalókát, ki megmagyarázza, miért maradt ki ez eddig!

Mondjál jól megfilmesített Philip K. Dick novellákat! Mondjál olyan filmeket, mik keretéhez Philip K. Dick novellái szükségeltettek!

Tegyük be az egyik farzsebbe az Emlékmást, akasszuk a nyakunkba a Szárnyas fejvadászt, a Felejtés bérét, meg a Különvéleményt tegyük egy másik zsebbe, a Next legyen mondjuk a cipőnkben, mint lúdtalpbetét, az Imposztor kerüljön…. hova is…hova is…. Mondjuk a Különvélemény mellé, a Kamera által homályosan című mozit adjuk oda egy rakat bölcsész hallgatónak, had rágódjanak rajta a hamburgersütés közben, a Sorsügynökséget meg akasszuk a nyakunkba a Szárnyas fejvadász társaságába.

Minden más, megfilmesített mű rendezőjét, forgatókönyvíróját belőhetjük a Dunába, a ruháinkat – mikben a fent felsorolt filmeket elhelyeztük – akár el is hagyhatjuk, vagy eltűnhetnek a mosodában. A két nyakba akasztott mű pedig velünk marad mindig. A Szárnyas fejvadászról nincs mit mondani. Alap. Mindennek az alapja, mi csak karcolja a megfilmesített (!!!) cyberpunk fogalmát. Sorsügynökség? Ha azt mondom, hogy az Eredet egy jó film volt, mert felborzolta az elsatnyulni szándékszó agytekervényeket, akkor a Sorsügynökség egyszerűen zseniális. Még úgy is, hogy Matt Damon fut benne, Terence Stamp már megint egy mindentudó főguru, Emily Blunt meg….. Emily Blunt, kurva jó lábakkal.

A bónusz mi? Na mi? Igen, a társproducer, ki Eric Kripke (gy.k.: neki köszönhetjük a Supernatural című nagyságot).

Szóval, ez a mozi bekerül a Ha majd lesz egy mozi szobám, akkor ez ott fog figyelni a polcon, egy 50GB-os korongon című listába.

Facebook Twitter Tumblr
Tagged with →  

2 Responses to MoziMoziMozi

  1. Krisz szerint:

    Most láttam 🙂 Nekem mondjuk inkább az Inception és a Berlin felett az ég ugrott be, de a film valóban zseniális, bekerült a kedvencek közé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com