Olyan színpadias lenne bejelenteni, hogy ma a cégem úgy döntött, hogy nem támogatja mindazon terveim, mi megfogalmazódtak bennem az elmúlt hetek során, így ma, du. 4 óra magasságában, benyújtottam a vállalkozói iránti kérelmem az ügyfélkapun keresztül.

Olyan színpadias, tulajdonképp semmitmondó, és a kettőnek nincs is egymáshoz köze….

Ha most belegondolok, akkor ezen a héten minden olyan munkám bekerült a kukába, amin egy hónapja gályázok, amik különlegesek, izgalmasak, bár robottal teli jövőt jósoltak, de azért a jóság felé hajtották volna a világot.

Gáz? Sírjam álomba magam, azt szipogva, hogy egy meg nem értett zseni vagyok, esetleg senkinek nem kell mindaz a valami, mi a fejembe lötyög, és ez a felé hajt, hogy ugorjak magasból? Leszarom!

Basszátok meg! Mindahányan vagytok! Ha nem kell az, ami, akkor basszátok meg! Én túlélem. Másfél hónap, azt el is felejtem. Ti is. De azért basszátok meg!

Júliusban lesz egy hetem Székelyudvarhelyen. Addig egy kicsit – vagy talán nagyon – pörgős lesz a világ, de utána….. Basszátok meg!

7 Responses to Most nemtoom….

 1. Rainmagic szerint:

  Vicc és no comment kategória az egész… És holt komolyan mondom, hogy rohadtul sajnállak (téged is és még jó pár embert onnét).

  Most meló jump lesz?

  • Zaphod szerint:

   Legyen vicc! De komolyan! És ne sajnálj, mert ez semmi más, csak munka. Egy a sok közül…. Ennél sokkal, de sokkal, de sokkal fontosabb dolgok vannak a világban.

   Jump nem lesz még jó ideig, de holnaptól megint arra használom, amire …….. Szasa! 😀 😀 😀

 2. szerint:

  Jól van. Feldoblak. Ez az én munkahelyem: http://drz56.blog.hu/2012/05/30/ez_egy_feldobos_poszt

  • Zaphod szerint:

   Fasza…. 😉
   Munkahely, és munkahely között csak annyi a különbség, hogy mennyit fizetnek. Az idiótákat sehol nem kerülöd ki. 😉

 3. szerint:

  Csak azt remélem, téged jobban megfizetnek, mint engem. 😀
  Ma megint már kétszer itt volt a srác… Próbálok utat találni az agysejtjeihez. Hiába.

  • Dr. Zaphod szerint:

   😀 Próbáld egy széklábbal….

   Gáz van! Most sem kerülünk egy városba… A Mecsek rali….rally….rallye…. mindenféle átkozott, és előre nem beszámított, viszont bekövetkezett mocsok miatt, mi az életem terheli, számomra idén is kimarad… 🙁

 4. szerint:

  A gyerek végül nyomtatott, rosszul. 😀 Megpróbálom széklábbal. Egy nagyon nagy széklábbal.

  Semmi baj. Közben nekem is alakult egy tíz fős, rózsaszín rucis kislányokból álló zsúr hétvégére, úgyhogy neked is jobb ez most így. 😉
  Majd eccer kitalálunk valamit. Mondjuk nyáron egy Rege teraszt vagy mittudomén. Hanem azért azt a félig-meddig megígért vendégposztot várom ám! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com