Jah, el is felejtettem a nagy hajtásban……hogy még mindig nincs új gépem, egy perc múlva (sem) jelenik meg a képernyőn az, amit írok, és este közöltem a főnököm főnökével, hogy ha nem intéz péntekre valamit, akkor ez az izéé megtanul repülni. Vagy ha nem tanul meg, akkor így járt. Majd azt mondom, hogy munkahelyi baleset következtében került az alaplapba egy kalapács… de nem is erről akartam regélni!

Te figyeeelj!

Nem hallottál a rádióban tegnap, úgy fél6 magasságában, olyan irányú közlekedési híreket, mik a ferihegyi gyorsforgalmiról regélnek? Mittomén… leesett a közepére egy műhóód, vagy terroristák szállták meg, esetleg az eljövendő armageddon nyitánya zajlik rajta épp.

Mióta van jogsim? 20éve? Legyen kevesebb, nem számít! Szóval, én azóta gyűröm ott a bitument, de ilyet én még egyszer sem láttam.

Mindkét sáv, a pestre tartó, és a pestet elhagyó, valami varázsütésre, egyszerre elkezdett menekülni ahol csak lehetett. Az ahol csak lehetett, az azt jelenti, hogy mindenki megállt, egymással szembe is forogtak, egy helyen ki van szedve a korlát, ott próbáltak kimenni a Gyömrőire, nem számított záróvonal, kamerás, “itt nem mehetsz ki” kijárat. Pánik hangulat a köbön. Kettő autós volt, ki bután végignézte azt, hogy kiürül előtte az egyébként ebben az időszakban zsúfolt út, majd haladt tovább, immáron zavartalanul. Az voltam én, meg előttem egy béjemvés. Se előttünk, se utánunk senki.

Heee???

2 Responses to Mijaszössszzz???

  1. petike14 szerint:

    ezt megvegyem neked a munkahelyi baleset kontra alaplap történet beteljesítése céljából ?

    idézet a termékleírásból : “Használható még lakberendezési eszköznek számítógép hibakeresési hardvernek is kiváló”

    http://www.vatera.hu/kornyezetbarat_legycsapo_rovarirto_ablak_tisztito_1465287548.html?bannersource=napiszar&bs1=legycsapo

  2. Zaphod szerint:

    [petike14]: Azért nem licitáltam rá, mert otthon is van egy, csak kurva nehéz lenne behozni a portán… 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com