Mennek a hírek, miket már alig-alig olvasok, mert azt hiszem, van annál jobb dolog is, minthogy az ember gyermeke híreket olvasson. Szóval, itten van Skicc Plág Pál le nem mondása, a kormányunk ámokfutása, vannak itt zőőődbárók, meg esztergomi nép szavazása, antiszemitizmus, bérkompenzációs kavalkád, reptér szétszopatása addig, míg nem lesz hová leszállni a gépeknek, benzinár 500 felé (kurva anyádat orbánviktor),  a bóvlit is bóvliba vágják holnap a bóvli elemzők, nyugdíjpénztári beszopatás, meg nő a fidesz támogatottsága.

(mondom, baszki! ezek még min. egy cikluson keresztül fognak itt népet szopatni, és akkor annyira voltam optimista, hogy nagyon…. de én leszarom, mert még mindig itt van a fejemben a 15-ei agymosott bagázs a parlament előtt, és ha a népnek a nagy vezér kell, akkor én meghajlok a nép előtt, max. reménykedhetek 1500 forintos benzinben, 40%-os munkanélküliségben, 800 forintos kenyérben, 40%-os adókulcsban, mert én ilyet szeretnék, de tényleg, és most olyan komoly vagyok, mint egy vakbélgyulladás!)

Bulvárt nem olvasok, de biztos valamelyik celeb megdugott valakit, esetleg megdugta valaki, tutira kiderült a izéééről, hogy nem is olyan, hanem más, biztos valakit lecsuknak, az egyik tutira halálos beteg, és legalább 10 szenved a depressziótól, a tehetségkutatókon (van még?) meg tutira sírnak a tehetségtelenek, a másik fele meg izgul, hogy ő legyen a következő ……. Izééé….. bulvártrófea.

Valamelyik híradó biztosan bakizott, újságot is perelnek, perképes fikciók lehozatala miatt, voltak karambolok, a yard is elővette a pisztolyát néha, az apeh lecsapott ide is, meg oda is, Anonimus tutira megfenyegetett valakit, hogy feltöri a weblapját, vagy nyilvánosságra hozza a hozhatatlant, az időjárás változékony lesz, tele hideggel, meleggel, napsütéssel, esővel, de hó az biztos nem lesz négy napig.

Elmondtam mindent erről a pár hétről?

Minden tele van szarral, mi? A tavasz meg smafu? Az is tele van minden szarral, mert kezd rekordmennyiségű zsebkendő fogyni a lakásban. Vajon mitől? Hüüümmm….

Mit is akartam ebből kihozni?

Megvan! Szóval, olvasod a sok szart, és mit csinálsz? Nem ám tanulsz belőle, hanem biza te is kevered, mert mindig, mindenki keveri. Példának okádék, ott van a vakuszervizes, hol én bizony jártam, bár nem jókedvemből – mert úgy hiányzott, hogy még nem voltam vakuszervizben – , hanem mert köllött. Namost, két embertípus megy vakuszervizbe. Az egyiknek kurvasürgős a cucc, a másiknak nem annyira. Én ebből az egyik voltam

mint később kiderült, nem is, de ezzel ne bonyolítsuk a történetet, mert elveszítjük fonalát

, és a legkedvesebb (igen, van olyan) arcomat használva, megkértem a szervizt, hogy tegyenek sürgősségi kuncsaft titulusba, ugyanis sürgősségi a javítás, mert a fényképészet nem megy fény nélkül, bárhogy is szeretnénk, és eme esemény sürgősséggel érkezik az életembe.  Kedvesen bólintottak, majd ráírták külön a papírra, hogy biza sürgős, és ezzel a tudattal, boldogan sóhajtva távoztam a helyszínről.

Múlt hét HÉTFŐN!

Szerdán telefon, azt semmi. Csütörtökön is telefon, azt semmi. Hétfőn is telefon, mi már annyit mondott, hogy keddre meglesz. Szerdán elhoztam a vasat.

Félve teszem fel a kérdést, hogy mi van akkor, ha nem sürgős? Augusztusra kész lesz? Miért nem mondja azt, hogy min. egy hét akkor is, ha vért köpök? Miért veszi át, mikor mondom neki, hogy kurvára kell, négy napon belül? Miért nem lehet ő egy jó, becsületes, igazmondó vállalkozó, ki a kuncsaftokból él, kik betérnek, szolgáltatást vesznek (!!!), majd terjesztik jóságát, rosszságát a boltnak? Miért sírnak a vállalkozók, hogy kevés a kuncsaft, sok a teher, nincs elég könnyük, és különben is, szar a világ? Hiszen vastagon benne vannak, hogy ez a világ ne legyen jó. Nem?

Ha most fogom magam, és teleszarom az összes magyar fotós fórumot azzal, hogy x.y. szerviz pocsék szolgáltatást nyújt, akkor legalább egy embert sikerül arról lebeszélnem, hogy megjelenjen náluk. Ennek következményekén a világ még szarabb lesz a szervizes számára, hiszen még kevesebb a bevétel, szopatják a terhekkel, és még egy köcsög is beugat, rontja a boltot.

Pedig csak annyit kellett volna mondani, hogy

„Zap, baszki, nem lesz vakud, csak jövő hét szerdára. Elviheted a hivatalos Nikon szervizbe, de ott sem gyorsabbak, viszont többet kérnek, vagy ha tényleg piszok sürgős, akkor itt a konkurencia száma, próbáld meg.”

Ennyi. Én meg kiírom mindenhová, hogy x.y. becsületes fószer, és menjetek oda, ha unikumot szeretnétek ebben a kurvaszar világban. A pali mindjárt szerez új kuncsaftokat, ingyen reklámot, több bevételt, és ezzel talán nem érzi a szart olyan büdösnek, mint amilyen.

3 Responses to Mert szar a világ, mi???

 1. Sir Artemon szerint:

  Tudod mi az az akula? Az a vámpír, akinek elvették a doktoriját…

  :DD

  • Dr. Zaphod szerint:

   Ez hatalmas!!! 😀 😀 😀 😀

   Jobb, mint a “nóplíz”! 😀
   Tudod, mikor a vadász megkérdezik, hogy mit lőtt Afrikában, mire büszkén kifejti, hogy volt oroszlán, meg elefánt, meg nopliz.
   – Mi az a nopliz? – kérdezik.
   – Eccercsak megrázkódott a bokor, ér ráfogtam a puskám, és akkor kivágódott valami, ki azt ordibálta, hogy “nnóóó plííízzz!!!” 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com