A 444 pont jól időzítette a mai cikkét, “Nyerő a bankkártya használat” címmel. Igaz, nem is saját cikk volt, hanem hirdetés, de a lényeg az időzítés.

Szóval, Zap fogja magát, azt bemegy a züzletbe, hová megrendelte előző nap a megrendelni valót. A züzlet nagy. Nagy magyar züzlet. Majd’ negyed évszázada működik, van három országban 106 kirendeltsége, 1600 dolgozója, a webshop napi látogató száma eléri a 100ezret. A cég nő, fejlődik, piacot rabol, mint ahogy egy rendes multi, illetve egy multvá válni akaró vállalkozás.

Zap bemegy, pult mögött tucat, de minimum fél tucat pali lökdösi a klaviatúrát. Szia, mondd! Szia, mondom! És akkor egyből tudja, és gyors fasza, minden megy a maga nyugati, meg európai útján, amíg fizetni nem kívánok. Kártyával. De nekünk egyik kirendeltségünk sem fogad el bankkártyát! – mondja a fickó úgy, mintha ez annyira természetes lenne, mint a levegővétel. Heeeppp???

És frankón elmondta, hogy hol keressek bankautomatát, és még hozzátette, hogy ráérek, még egy órán keresztül nyitva vannak.

Út közben összefut egy haverral, duma, duma, majd azon kezdtünk el poénkodni, hogy ha visszamegyünk a fickóhoz, akkor lehet. közli velem, nem tudtam e ama tényt, mit mindenki tud, még a ma született bárány is, hogymiszerint nem fogadnak el forintot, csak eurót. Oké, várj egy pillanatot, elvásároljuk a forintot lőszerre! – kerekítettük tovább a képzeletbeli párbeszédet.

Azért jó összefutni néha régi cimborákkal, mert némelyikkel pont úgy vesszük fel a fonalat, mint ahogy 20-25 éve leraktuk….

Egyébként tök zsír a szolgáltatásuk, közvetlenek, az első vásárláskor is kapsz egy rakat %-os kedvezményt a túlárazott termékeikből, de az, hogy valaki 2014-ben, egy ilyen nagyra törő vállalkozásban nem vezeti be bankkártyás fizetést…

Amúgy ma véget ért a T-Hone / HBOGO másfél hónapos regisztrációs anomáliám! Csak mondom. Írtam volna róla egy posztot, de  több lenne, mint három oldal, mi dugig lenne kurvaanyázással, és úgysem olvasnád el. A lényeg: másfél hónap, 11 ügyfélszolgálatos, két hosszabb levél megírása (nem, a második már rövidebb volt, olyan hangnemben, mintha tök hülyéknek írnám, de ennek sem volt hatása. Szóval ma, ezek után:

IMG_1247

ismét van működő HBO GO otthon. Mindenhol. Bárhol. Nem mintha nézném, de van! És akkor rákérdeztem a mai harmadik, és egyben utolsó ügyfelesnél, mégis hogy történhetett meg az a csoda, mi a többieknél eddig nem, az utóbbi másfél hónapban, erre azt válaszolta, hogy fogalma sincs. Neki pár perc alatt sikerült… Röhögtünk.

Jah, még egy kis bankkártya! Az OTP ma visszautalt 12 rongyot, mert ő azt hitte, hogy nekem van még plusz egy bankkártyám, mire majd’ két éven keresztül be is szedte a kártyahasználati díjat. Én meg mondtam neki, hogy ő ezt rosszul hiszi. Nem döntetlenben egyeztünk ki…

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com