Ezt meg kell írnom, beszarsz!
Az imént megjött egy árajánlat, pár napos egyeztetést követően, egy 28m2-es terasz beüvegezésére (három, fél (!!!) oldalfal, meg tető). Mondom mennyi. Illetve mondom, hogy olyan árat mondtak szállítással, szereléssel, áfával, és ha nem jön közbe semmi mással együtt (de, közbejön, mert mindig közbejön), hogy abból veszek egy nyóóckeres, 27m2-es, felújított izéét, és a fennmaradó összegből összehívok annyi cimborát, amennyi befér, azt egy hétig taj részegre isszuk magunk.
Na menyémááá….
Viszont tényleg profi a cég, meg közvetlen, meg itt vannak a komplett tervek megrajzolva előttem, szóval valamit csak kéne nekik válaszolni, de hogyan fogalmazod meg udvariasan, kedvesen azt, hogy mennyetek ti a picsába!?

4 Responses to Mennnyiii???

 1. Dr. Sir Artemon szerint:

  Ugy, hogy megirod nekik, hogy ilyen szep es profi ajanlatot meg nem kaptal soha az eletben, de legnagyobb sajnalatodra a penzugyi tanacsadod es a fonokod nincs ilyen profi, a fizud pedig az ajanlattal egyenertekuen szep osszeg, igy sajnos nem lathatod eloben, ahogyan mindezt kivitelezik a feltetelezhetoen hadonloan profi szakik. Aztan koszond meg az elmenyt, s hogy hitet ontottek beled a hazai szolgaltatoi hozzaallast illetoen. 🙂

 2. szerint:

  Írd meg nekik, hogy ‘Uraim, kérem menjenek a picsába. Köszönöm.’

 3. Krisz szerint:

  Nem kell itt szerénykedni, a leírás alapján egy 28 m2-es loft lakás készül, ahhoz képest meg baráti ez az ár 😛

 4. Dr. Zaphod szerint:

  No igen, adtatok ötleteket. Ma meg is fogalmazok nekik valamit. Asszem… 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com