Most komolyan, és őszintén! Arra a geci megasztárra ki kéne tenni egy 18-as karikát! Nem az a baj, hogy szar. Mondjuk egyikből sem láttam sokat, sőt, a tavalyiról teljes egészében lemaradtam (nem ejt könnyeket), viszont most reggel, mielőtt el nem kezdődött a VB (a csajok istennők!), hát elkezdtem nézni a tavaszi casting adásait.

Ha én egy apa vagyok (vagy egy anya, de erre kisebb az esély), és a gyermekemnek annyi hangja van, mint egy csorba vasfűrésznek, akkor megmondom neki, segítek kitűzni neki más életcélt, mint az éneklés, és nem hagyom, hogy egyrészt porrá égesse magát, másrészt végtelen csalódás érje, amiért sikongatva zavarják ki a színpadról. De most tényleg! Milyen szülő az, aki ennek kiteszi a gyerekét? Ez azért kurvára nem vicces…

Igenis, tele van idiótákkal ez a bolygó!

Facebook Twitter Tumblr

7 Responses to Mega…

 1. szerint:

  Az elsőt még néztem, a másodikon elcsodálkoztam. Innentől kezdve nem érdekel se ez, se más megalázósdi műsor. Múltkor valami olyanra kapcsoltam, hogy egy fickó, aki séfnek gondolja magát, lealáz embereket a képernyőn. Gyalázatos.
  Ezeknek kéne valami közös kategória. ….. Valami csúnya szó.

 2. Thiliell szerint:

  Szerintem a műsorszerkesztőknek nem volna szabad hagyniuk ezt. Az előselejtezőknek pont ez volna a célja. Bár, van, aki pont azért megy el, hogy hülyét csináljon magából, és azt ország-világ előtt megmutathassa. A negatív sztárság is hírnév.
  Én minden esetre ezért mind a szerkesztőket, mind a zsűrit teszem elsődlegesen felelőssé.

 3. Zaphod szerint:

  @Zé valami csúnya szó? Azt nem tudok…
  Hhmmm… deeee…
  Legyen ez a “Kutya fáját! Hogy a csuda vinné el őket!” kategória. 😉

 4. Zaphod szerint:

  @Thiliell, a műsorszerkesztőknek pont az a feladatuk, hogy a képernyő elé vonzzák azt a 1.5-2.5 millió embert, kik miatt a reklámfelületek jó pénzért értékesíthetőek lesznek.

  Én most a gyerekekről beszéltem. A felnőtt az hülye…. Ha erre 300ezer felnőtt jelentkezett, akkor az azt jelenti, hogy az országban 299923 embernek nincs őszinte barátja, ki megmondaná neki a valót.

  De a gyerekednek okoznál tudatosan ekkora törést? Ez gáz! Baromi gááázzz….

 5. Thiliell szerint:

  @Zaphod Én nem. De én az az ember vagyok, aki nem szül gyereket erre a világra, mert eleve ezzel tudatosan szenvedést okoznék egy élőlénynek. Hosszú távon… :U 😛

 6. Zaphod szerint:

  @Thiliell Uuuhhh….
  Ezzel most megleptél! 😉

 7. Thiliell szerint:

  @Zaphod Igen, ezzel szoktam… :U 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com