Most tudom meg, hogy szavaztunk a hétvégén?

Ehhjj… Zaaap…

És most tudom meg, hogy ki lett a polgármesterünk?

Ehhhjjj…Zaaapp….

Figyelj, ez a pali 10 évig itt kocsmázott az ablakom alatt, basszus. És öregemet Gabibácsinak hívja. És a legnagyobb cselekedete az volt, hogy a kerület legnagyobb beruházását sikerült keresztbe húznia, mert bizonyára neki nem szakítottak le eleget. Nem is tudom mi más oka lehetett megvétózni egy olyan tervet, minek eredménye pár száz munkahely, nem is beszélve annak pozitív hatásairól, 10km-es körzetben.

Az élet azt mutatta meg nekem, hogy akit első látásra nem szeretek, azzal baj van. Erről még lövésem nem volt, hogy politizál, de már a víz kivert, mikor megláttam.

Jó, az előző nagyfejűt sem tudtam elviselni, de most meglátjuk, hogy ez a “kölyök” a főváros legrosszabb útszakaszával, a közlekedéssel, beruházásokkal, csatornázással (Érted? 2010-ben még van olyan hely a fővárosban – két utcával arrébb – hova szippantós kocsi jár) mit is fog tenni az elkövetkezendő…. ha túléli a korrupciós botrányait….népharagot….éjszakai testi sértéseket…. az elkövetkezendő négy évben.

Én viszont most megyek, és feladom az elmaradt súlyadómat…

Te meg mondjuk hallgasd meg Pinktől ezt, mert mindig aktuális, és ilyenektől lesz egy hülye picsából, igazi zenész.

One Response to Mármint hétvége?

  1. Sir Artemon szerint:

    Ha ismered Pink élettörténetét, tudhatnád, hogy zenész családból jött. Zenészek nevelték és zenésznek. A többit csak a vizuális marketing miatt csinálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com