Valami hülye kitalálta, hogy a vasár-napom legjobb eltöltése nem más, minthogy dolgozzak, mire én bejöttem, és akkor ……. a többit sejted. Szóval, Lockout.

Luc Besson pályafutásának legrosszabb műve (Nem ő rendezte, mert Stephen Saint Leger, és James Mather, két rövidfilmes bohóc jegyzi, de benne volt a keze) azért kap tíz pontból hatot, mert valaki merő tévedésből, az Utolsó cserész, vagy az Ötödik elem folytatásainak szövegkönyvét adta Guy Pearce kezébe. De csak az övébe, mindenki más megkapta azt az izét, amiből lett ez az izéé…

Minden egyes pillanata ennek a trágyának, az utóbbi 20 év, magányoshősösmozik egy-egy részlete, legfőképp Bruce Willis, és …. Bruce Willis előadásában. Nem vicc!

20 millából rakták össze. És ez bőven meg is látszik.

97-ben, az Ötödik elem 90-be fájt, és 260 fölött hozott a konyhára. Joggal. Az általam nem véleményezett 2012-es Emlékmás pedig 125 millába fájt a készítőknek, és kb. ennyi is lehet egy olyan CGI-al megáldott mozi, amitől nem rohansz ki a teremből hányva, vagy röhögve, esetleg röhögvehányva, az első 3 percben, látva a vizuált.

Ezzel a nyamvadékkal meg eddig kerestek + ötöt, ami csak azért jöhetett össze, mert Guy Pearce, és Luc Besson neve ott díszelgett a plakáton, és többen nem hittek annak a sok-sok embernek, akik azt mondták: Ne, ne menj be, mert átverés az egész!

Szörnyű a cucc! A mocsok cinikus Pearce menti meg attól, hogy az első 42 másodperc után a kukában landoljon a film. Itt épp készül megmenteni az elnök (naná…) lányát, ki ott ragadt egy föld körüli pályán mozgó börtönön, hol éppen lázadnak a rabok (nanáhogy….):

–          Ki maga? És ki küldte?
–          Hát az apja.
–          Apa? És mit mondott?
–          Őőő… Nem találkoztunk személyesen, csak elrendelte az akciót. Gabonaügyi konferencián volt.
–          Hülyéskedik!
–          Dehogy! Több gabonát kéne ennünk.
–          Tényleg az apám küldte?
–          Hogyne, ki más küldött volna?
–          Nem üzent nekem valamit?
–          De! Hogy örökbe fogadták.
–          Magánál értelmesebb embert nem találtak a feladatra?
–          Az értelmesebbek nem vállalták.

Azt hiszem bőven többet írtam róla a kelleténél, azt hiszem (2), hogy jobb lett volna inkább hallgatni arról, hogy végig…. jó, nem folyamatosan…. nézetem.

Tagged with →  

One Response to Lockout

  1. Sir Artemon szerint:

    Nézzél Suits-ot. http://www.imdb.com/title/tt1632701/ Zseniális. Bónusz: A Firefly pilótanője dögös kosztümökben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com