Na figyelj öreg!

A második nap után közölted, hogy elgondolkoztál azon, miért nem maradtál otthon a tengerparton a családoddal ahelyett, hogy megint odaállj a rajthoz, és napi x száz kilométert letekerj ebben az őrületben.

39 évesen a prológon meghajtottad a 4.legjobb időt, a 197 indulóból.

A tegnapi katasztrófában az összetett (virtuális) 3.helyéről a 18.-ra estél vissza, mert defektet kaptál, és kereket kellett cserélni, így 2p30mp hátránnyal a 18.helyen vagy úgy, hogy az új kerékkel olyat hajtottál, mire senki nem volt képes a csapatodból, mi talán a legerősebb csapat a Touron.

1996-ban drukkoltam úgy kerékpárosnak, mint most neked, mikor Indurain-t, megszopatták a mocskos náci Ullrich-ék a hegyen. Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot, mikor láttam, hogy az én hősöm feladja, meghal a kerékpáron.

Már három kibaszott hetet sem kell végigtekerned, igaz, talán ez lesz a legkeményebb időszak életedben. De ha megpróbálod feladni, akkor én a büdös rohadt kurva életben többé nem nézek semmi olyan sportot, mi pusztán izom, és lelkierőről szól!

Szóval, ma lehet lazítani, de utána szedd össze magad bazdmeg, mert kurváraidegesleszek, és bebaszom a tévét egy…… monitorral!

Uff!

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com