Feldzsaltam most arra az izéére, arra a hírös társkeresőre. Miért? Van nekem ehhez indokom. Mondjuk büntetni akartam magam, mert annyira nem volt meló bent, hogy hosszú-hosszú hónapok után elkezdtem játszani a neten, és szóval az volt, hogy egy Heads Up-ban bementem egy 7, 5-el egy A, K ellen, és megnyertem a játékot. Szóval, ezért büntetés jár. Mivel nem volt, ki rábasszon a kezemre, leköcsögözzön, ezért mondom megkínzom magam.

És akkor beléptem. Mondjuk írni nem tudok, olvasni meg nem volt kedvem, így hát megnéztem, hátha üzent álmaim eddig ismeretlen nője, hogy én, csak én vagyok a zigazi, és akkor mostantól minden happy lesz.

Erre ott villog egy 24évestől egy üzenet, mi így szól: Láthatlak?

Bocs, de most itt válaszolok, mert nem éri meg a pénzt, hogy üzenjek, és valószínűleg meg sem értenéd. De ha mégis….

Szóval, kedves 24éves, szőke, 174 centis, 54kilós kislány, ki amellett, hogy szőke vagy, a combjaid simán megérnének legalább 5 összetört ajtókeretet, a válaszom annyi; Nem!

Azért nem, mert minimum 10… jó, legyünk méltányosak. Minimum nyolc évet kéne ahhoz az időben ugranod. Előre. Csak te, én nem! Érted?

Most hagyjuk azt a ronggyá használt szöveget, hogy ha az első randim összejön az oviban, akkor idősebb lányom van, mint te. De tényleg!

Gondolj bele, hogy felajzva meglátod ruha nélkül a feszes 24-est, és akkor hirtelen bevillan ez az évjáratkülönbség. Ezt nem lehet csak úgy elhessegetni. Ilyenkor csak olyan mentőlehetőségek vannak, hogy megcsörren a telefon, és be kell rohannod a kórházba valakidhez, vagy kitör a harmadik világháború, megnyílik a föld, stb. egyébként az jóisten, és a hozzá hasonló természetfelettik sem mossák le rólad, hogy 36évesen impotens lettél. Nadehogyhaeznemis.

Ma a szart csinálsz egy 24évessel? Elmész vele, és a barátaival szórakozni, ahol annyit kell innod, hogy elmenjen a hallásod, nehogy a füledbe jusson, amikor a hátad mögött lenagypapáznak?

Végigéled azt, hogy milyen, amikor ő végigéli a tiniből felnőtté válását? Van neki apja valószínűleg. Élje meg ő!

Milyen közös témátok lehet? Beszélsz neki a nyugdíjtörvényről? Lehet, nem is fizet még nyugdíjat….

Végighallgatod, hogy milyen cuki rucikat vett tegnap? 24éves korodban sem hallgattad végig ezt nőtől….

Elmeséli, hogy milyen rohadék volt a kirúgott pasija? Nagyon jól tudod, hogy milyenek a 24éves pasik, így roppant kellemetlen helyzetbe kerülsz, mert olyan szörnyűségekre kell gondolnod, mint a holokauszt, vagy pl. milyen dugni egy lóval, ellenben elröhögöd magad.

Csupa-csupa kellemetlen helyzet.

Ki kéne írnom, hogy az apakomplexusos picsák kerüljenek, de nem hiszem, hogy lenne értelme. Egyrészt nem járok oda, másrészt a komplexusos tyúkok, ha tisztában lennének komplexusaikkal, akkor talán feldolgoznák, öngyógyítanák magukat, szóval nem találnának meg.

Fertő ez a mai fiatalság! Fertő!

Ps: 18évesen volt egy 24éves barátnőm. Anyakomplexusom van? Egek!!!!

60 Responses to Láthatlak?

 1. roadtrip29 szerint:

  Zap, baszki, úgy rinyálsz, mint egy hisztis kislány. Én is 25 vagyok és egy 35 éves faszi készíti ki a nunimat, egész egyszerűen azért, mert a mai 30 alatti hülyegyerekekkel képtelenség beszélgetni, programot szervezni, bármit tervezni, de még a szexhez is segghülyék, mert nem figyelnek oda.

  Lehet, hogy ez a csaj, aki írt neked, egy hülye, de azért ne ez alapján szelektálj, ki tudja.

  És igenis jót tesz néha a nőknek 10 év korkülönbség. 😛

 2. szerint:

  Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítasz az életkornak. Egy kapcsolatban mindig vannak nehéz dolgok, és igen, van, ami adódhat az eltérő életkorból. De nem hinném, hogy ez az elsődleges. 🙂

 3. Sir Artemon szerint:

  24 éves koromban az volt a csoda, ha 10 évvel kevesebb korkülönbség volt köztem, és a pasijaim között. Igaz, nekem nem volt 5 ajtókeretet összetörő combom, és szőke sem voltam, ellenben olyan életem volt, amihez érett gondolkodású és normális pasik kellettek volna. Ráadásul nekem olyan fazon kellett, akinek már van stabil egzisztenciája – nem azért, hogy én abba beleüljek -, hanem azért, hogy ne a hétköznapi faszozásokról szóljon a kapcsolatunk. Főleg az elején. Örömmegosztásra volt szükségem, nem pedig összebútorozásra.

  Ergo, szerintem az az apakomlpexosos, aki arra vágyik, hogy mások teremtsék meg neki a biztonságot, az anyagi jólétet, és helyette oldják meg az élet nagy dolgait. Aki viszont simán a nyakad köré akarná fonni a hosszú combjait, nem tök mindegy, hány éves?!
  Ez viszont csak akkor fog kiderülni – mármint, hogy apakomplexus, vagy combnyakbafonás -, ha találkozol vele, és beszélgettek.
  Szerintem attól parázol, hogy Te leszel neki túl öreg, nem ő túl fiatal Hozzád. 😛
  Ezen meg annyira kár parázni. Vagy bejössz neki, vagy nem. Már vagy elég érett ahhoz, hogy rögtön a bizonyosság kiderülése után azt mond, hogy köszönöm, kisasszony, de nekem másfele visznek az útjaim. Hozzáfűzve, hoyg a combjai mennyit érnek.. hehehe. 😛 😀

 4. szerint:

  [Sir Artemon]: Combnyakfonás. 😀

 5. Zaphod szerint:

  [roadtrip29]: ” egy 35 éves faszi készíti ki a nunimat” Ezen besírtam, basszus! 😀 Köszönöm! 😀

 6. Zaphod szerint:

  Ooohhh… egek! Ki parázik? Nem volt világos, hogy nem akarok bejönni egy 24évesnek, hiszen nem ő túl fiatal hozzám, hanem én vagyok túl öreg? Tények vannak, basszus. Mik mozgalmas múltra alapozódnak, vagy miatök…
  😉

  Hahóó! Lehet, hogy mondjuk kurva jó lenne, és egyébként is látsz benne fantáziát, hogy egy 101 196 tonna vízkiszorítású Nimitz osztályú anyahajó tulaja legyél, de nem tudsz együtt élni vele, mert egyrészt kurva nehéz vele parkolni a belvárosban, és ha ráesik a hó, akkor beszarsz, míg letakarítod….

  Ééééritiek….

 7. Zaphod szerint:

  Jah, viszont azon töprengtem hazafelé, hogy mennyire elbasztam az életem, mert nem lettem hacker.

  Ilyenkor az ember gyermeke szól a nőnek, hogy láthat, viszont csak privátban. A csatolt kép mellé, (a legrosszabb, mi készült rólad valaha) beraksz egy okos férget, mi bekapcsolja a webkameráját, és végignézed, ahogy meglátja a levél szövegét: Akarsz tőlem gyereket?

  És figyeled, ahogy a csaj leesik a székről… Ehhh…

 8. Vandál szerint:

  Érdekes, zsenge lány koromban, azaz még pár évvel ezelőtt is minimum 7 év volt a korkülönbség a komolyabb kapcsolataimban. A legtöbb 11 év volt, mikor én voltam 24.
  Nekem és barátnőimnek akkoriban pont az volt a gondunk, hogy a korunkbeli pasikkal nagyjából felért az agyhalállal a közös időtöltés… Egyebekről már nem is beszélve…
  Bulizni meg szépen elengeded a kis barátnőivel, és még büszke is lesz a pasijára, hogy mennyire megbízik benne. A hálát meg nem kell elmeséld… 🙂

 9. Zaphod szerint:

  A hálát miért nem kell elmesélnem?
  Az én blogom, basszus! Ha valakinek megfekszi a gyomrát az, amikor leírom, már megint milyen borzalmasan szopott a 24éves, akkor átkapcsol.
  Nem kívánságműsor ez, vagy valami korlátozott ízlést kielégítő, fizetős csatorna… 😀

 10. Krisz szerint:

  Nekem azért furi, hogy egy 24 éves társkeresőn (kép, pár mondat alapján) ráizguljon egy 35+ évesre… szóval kivételesen Zappal értek egyet 😉

 11. Sir Artemon szerint:

  [Krisz]: Szerintem arra izgult, aki szimpi lett neki. Miért kell ezt túlbonyolítani? Ha nem taálkozik senkivel az előítéletei miatt, soha nem ismeri meg azt, akit keres… Pfff…

 12. Vandál szerint:

  Nekem az a furi, hogy egy TÁRSKERESŐN meg KELL magyarázd, hogy ha ismerkedni szeretnél a számodra szimpatikus egyeddel…

 13. roadtrip29 szerint:

  Na. Egyrészt Zap szövegére simán be lehet néha nedvesedni, főleg ha valaki még tapasztalatlan és úgy látja, hogy ő egy érett, komoly, okos férfi. (majd rájön…:D)

  Másrészt elvileg nem kellene megindokolni ilyen döntéseket, mint kivel és miért akarok ismerkedni, de nekem is írta egy idióta, hogy legye olyan kedves és magyarázzam meg az adatlapom. Ez volt a nyitómondat. És még csodálkozik, miért van egyedül.

 14. Sir Artemon szerint:

  [roadtrip29]: Én már arra a a verbális Zapra vágyom, amitől egy érett nő is nedvesedne… :U
  😀

 15. Zaphod szerint:

  [roadtrip29]: Most komolyan! Nincs neked mondjuk egy jó képességű, egyedül élő nővéred, ki olyan tulajdonságokkal rendelkezik, hogy a szövegemre benedvesedik?

  Simán belebúgnám férfiasan a fülébe: Hé szivi! Tudok a Notting Hill utolsó tíz percén könnyezni.

  😀

  [Sir Artemon]: Van olyan, jóóóvan, talán még van olyan?! 😉

 16. Sir Artemon szerint:

  [Zaphod]: Hiszi a piszi. 😛

 17. roadtrip29 szerint:

  Egy nővérem van, de nem az eseted. Szerintem megfojtanád 3 perc után. 🙂

  Megjegyzem, I am avaiable. 😛

 18. Zaphod szerint:

  Remélem mindenki jegyezte az utolsó kommentet! 😉

  [roadtrip29]: És akarsz tőlem gyereket? 😀

 19. Vandál szerint:

  Mire visszajövök már a neve is meglesz és az esküvő időpontja ki lesz tűzve?!
  Vagy már azt olvasom, hogy a kézfogó is megvolt… 😀

 20. Sir Artemon szerint:

  [Zaphod]: Szerintem csak azt akarja, hogy egy 37 éves készítse ki a nuniját. Ő is fejlődni szeretne valahova. (Ne haragudjatok, muszáj volt!) 🙂 😛

 21. Zaphod szerint:

  [Sir Artemon]: Most akkor üssél szépen a szádra, és térdelj be a sarokba!

  Miezittmááá? Kupleráj? Faszom…

  😉

 22. valley szerint:

  Vannak az életben ennél cifrább dolgok is, mint huszonéves nő, és harminc akárhány éves férfi!
  Kinek-kinek ízlése szerint!
  Elítélni senkit nem kell azért, hogy ki tetszik meg neki?

 23. Moya szerint:

  Hűűűű, már megint mire jövök! Imádom, mikor pörög itt az élet!:-) Na, akkor én is hozzáfűzök egy-két gondolotot, ha már eddig nem sikerült kitiltatnom magam innen.:-)
  1. Én sem értem, hogy mit keres egy 24 éves a társkeresőn. Én 24 évesen bottal kergettem el magam mellől a pasikat, annyian akartak megdugni. (Ó, boldog békeidők!):-)
  2. Ha a kor számítana, akkor nem lennék együtt a párommal, hanem megismerkedésünkkor elzavartam volna őt, hogy hülye kis pöcs, ő meg pedofil nyanyának gondolt volna (mert bizony 6 évvel fiatalabb, mint én) e helyett adtunk magunknak egy esélyt, jól egymásba szerelmesedtünk, családot alapítottunk és most itt rohangál egy szöszke kis lurkó körülöttem, aki kiköpött apja. (Nem baj, fő, hogy egészséges.):-) De ugyanezt tudnám elmondani kinézet, testsúly és egyéb lényegtelen paraméterek relációjában is.
  3. Ha Zap nem akar megdugni egy 24 évest, az ő dolga. Azért mi még szeretjük. (Buksi simi, értetlen fejcsóválás, anyai megbocsátó tekintet.)
  4. Mi az a Notting Hill? Valami film? (pirulós szmájli)
  5. Én szoktam nedvesedni Zap néhány írásától, pedig határozottan a (túl)érett kategóriába tartozom. Például amikor kurvaanyázva fejti ki a politikai nézeteit, azok tök jók! (Igen, igen, ilyen perverz vagyok.) Az nedvesedésnek számít, amikor a röhögés közben magamra borítom a hajnali kávémat? Mert akkor még jobb az arány.:-)

  És most gyorsan elolvasom, hogy ki tahózta le Zapot, akinek ezt a szuper kis hajnali kurvaanyázást köszönhetjük.;-)

 24. Zaphod szerint:

  [Moya]: Bocs, de csak akkor rúgnálak ki, ha nagyon szeretnéd. 😀

  És már hogyne akarnék megdugni 24éveseket? Viszont CSAK megdugni nem akarom, de ezzel visszakanyarodunk oda, ahonnan jöttünk, így hát dobjuk a témát. 😉

  Notting Hill (csitt, el nem árulni senkinek): http://www.youtube.com/watch?v=wxKDXVbR3fc&feature=player_detailpage#t=24s

 25. roadtrip29 szerint:

  Úgy látszik ez már korral jár, jelzem hogy jól néz ki, és megkérdezi akarok-e gyereket tőle. Zap baszod, méhet növesztettél? 😀

 26. Sir Artemon szerint:

  [roadtrip29]: :DD

 27. Sir Artemon szerint:

  [Zaphod]: Nademost, miért? :O
  Mi rosszat mondtam? 😛

 28. Zaphod szerint:

  [roadtrip29]: Most tényleg meg kell magyarázni? Áhhh… nem hiszem, de jáccunk! Már csak a bugyi nedvesítésről szóló mondataid miatt is…

  Szóval, amikor én még kislány voltam,…. Tudod, amiről még vannak emlékeim, az őszidőkben, mikor te még nagyon csöpp lány voltál, és egy pasi megkérdezte egy nőtől, hogy van é valami szingli nővére, ki mellesleg jó árú, erre a nő kerek-perec válaszolta, hogy van, de nem jönne be, viszont saját maga úgymond elérhető, az nem volt más, mint felkérés keringőre, minek a vége általában csatakos ágyjelenet lett, minden egyéb hozományával.

  E mellett a posztban elhelyeztem egy kommentet, miben fikciót jelenítettem meg, mikoris a fruskát meghökkentem elsőre a gyerekvállalás kérdésével, anélkül, hogy egyáltalán beleszagoltunk volna egymásba.

  E két epizód egyvelegéből tört elő belőlem a kérdés, miszerint kívánnál e tőlem gyermeket, de már annyira túl van magyarázva, hogy inkább most megyek egy kávéért… 😉

 29. Zaphod szerint:

  [Sir Artemon]: Mi rosszat mondtál? Nem illik ismeretlen olvasók nuniját a házigazdán kívül a vendégek bármelyikének szájára venni. Nem olvastad a házirendet? 😀

 30. Sir Artemon szerint:

  [Zaphod]: Énkérekelenézést, de nem olvastam eme rendet. Szóval, a saját ólvaóis nunimat sem vehetem a számra?
  Más részről, azt hittem – immáron vén és tapasztalt banyaként -, hogy a férfiak imádják, ha egyik nő a szájára veszi a másik nő nuniját. Mintha ezen a téren mélységes és hallgatólagos megegyzés volna a hetero hímneműek körében. De homályosíts fel, ha tévednék! Mert akkor újabb tanulmmányokat kell folytatnom ezen a téren… .U 😛

 31. roadtrip29 szerint:

  Szerintem még soha az életben nem hangzott el a világ összes blogbejegyzésének összes kommentjében ennyiszer a nuni szó. 😀 Ha tudom, hogy ennyire megindítja az olvasók beszélőkéjét, jobban kifejtettem volna az elméletemet.

  Értettem amúgy Zap, hogy kb mit miért írsz, csak épp ma lesz az első “pofavizitem” egy sráccal, akivel egy hete ismerkedtem meg online, néhányszor beszéltünk, és még nem is látott, de már most azon parázik, hogy legkorábban csak áprilisra tud leköltözni hozzám. WTF??

  Ez is csak egy anyaméhet lát bennem, megjegyezte, hogy szép széles a csípőm így könnyebben fogok szülni. Már megijedtem, hogy te is így gondolkodol pici okos fejeddel. 🙂

 32. Zaphod szerint:

  [Sir Artemon]: Igen kérem, a megfigyelés helyes, a palik 99%-a helyesli két nő egymás nunijának szájravételezését, a maradék 1% meg hazudik.

  De mint testrész, mit a blog szerzője oly rég látott, hogy ha élőben elé tárulna, azt gondolná nyílt seb, és rohanna a kötszerért, légyen immáron tabu, és kerülendő téma, mivel bár emlékezetes pillanatokat okozott, az emlékek felidézése ebben a helyzetben inkább a siralmas jelent tárja fel, szóval, kuss!

  😀

  Sziporkázok, basszus! Éjszaka lesz ennek még böjtje….

 33. Zaphod szerint:

  [roadtrip29]: Egek! Jobb lenne, ha beteget jelentenél… 😀

 34. Sir Artemon szerint:

  [roadtrip29]: Ez milyen már! 😀 Azt hittem, csak a nőknek van babázási pánikjuk. Zap egy primadonna, nála még elmegy, de ez a széles csípő dolog, ez nagyon üt. Én biztosan beszóltam volna neki, hogy egy ilyen faroktól, nincs peteérésem, vagy hogy ha tenyészbikára volna szükségem, elmennék a közeli tanyára, és beszereznék egyet. Vagy felajánlottam olna neki egy petricsészét és egy béranyaközvetítő szolgálatot is. De csak azért, hogy a segítői attitűdömnek is hódolhassak… :u

 35. Sir Artemon szerint:

  [Sir Artemon]: Bár, megértem, hogy egy ilyen fickót muszáj élőben is látni, hogy higgyek a szememnek. 😀

 36. roadtrip29 szerint:

  Áááá talán annyira nem lesz gáz, amúgy kedves, csak úgy érzi, 31 évesen már ketyeg az órája. Ami igaz is, csak ezt nem kéne velem érzékeltetni.

  Zap, nem jelenthetek beteget, utoljára 2005-ben randiztam, azóta most kerültem ki újra a piacra, ki kell állnom a világ elé, különben a “nyílt sebem” elveszíti minden reményét, majd úgy magába roskad, hogy még az utókornak sem fog kelleni miután rájuk hagyom a kézirataimmal egyetemben.
  Ezért nemes lelkemet felvértezve úgy döntöttem, a széles csípőjű megjegyzést fedje balladai homály, de amennyiben kiderül, hogy az illető nem tud jól csókolni, az elmúlt pár hónap összes rossz randijának összes rossz emlékét a nyakába fogom zúdítani. Sorban egymás után. Hangosan. Levegővétel nélkül. 😀

 37. Zaphod szerint:

  [roadtrip29]: Azt hiszem most nagyon sok mindenki fog izgulni azért, hogy ma este téged jól meg…..

  Haggyatokmá!!!

  Mindenki menjen a dóógára! Tűnés!

 38. roadtrip29 szerint:

  Az vajon egy jel, hogy 2 órával egy “randi” előtt rám tört a késztetés, hogy horrorfilmet nézzek?

 39. Vandál szerint:

  [Zaphod]: Na, akkor a házigazda vegye szépen a szájára a felkínálkozó nunikat… 😀
  Azért azt is megnézném, aki a sajátját a szájára veszi… Sőt, fotóznám is! 😀

 40. Sir Artemon szerint:

  [roadtrip29]: Eddig Téged sajnáltalak, de mostanra elkezdtem aggódni a fickó életéért… :U 😀

 41. Zaphod szerint:

  Nem húznátok el valami női napozóba, vagy valamely, tyúkoknak készült web2 menedékbe, ahol kidumálhatjátok magatokat?

  Már eddig is porig van gyalázva a renomém, holnaptól azt fogjátok itt megtárgyalni, hogy kinek mikor jött meg, én meg már lassan elvesztem az összes tökömet!

  Nincs itt egy pasi, baszki, ki kommentálna? Picsába….

 42. roadtrip29 szerint:

  ez az Zap, panaszkodj a nőkre, abból lesz a gyerek!

 43. Zaphod szerint:

  [roadtrip29]: Na most volt akció, vagy nem volt akció? Itt ülünk tűkön (vagy tülkön?)
  😉

 44. roadtrip29 szerint:

  Semmilyen akció nem volt, séta, dumálás, kis smaci a végén amit tankönyvbe illően elbalfaszkodtam, este telefonált, hogy mit csinálok a hétvégén, mondtam neki hogy kergetem a galambokat, erre jönni akar ő is.

  Nyugi Zap, még szabad vagyok 😉

 45. Krisz szerint:

  Jójó, de mikor költözik hozzád? 😛

 46. roadtrip29 szerint:

  Melyikőjük? 😀

 47. Krisz szerint:

  A galambos pasi 😀

 48. roadtrip29 szerint:

  Na az azért még odébb van, előbb venném ide Zapot megfigyelésre 😀

 49. répa szerint:

  Jaj Zapka…Most mit kell kor alapján ítélni? Olyan okos kis fejed van mégse tanultad még meg az élettől hogy nem a kor, hanem az élettapasztalat az ami számít? 🙂
  Egy ideig idétlenkedtem ám régebben én is ilyen hülyeségekkel, jöttem a korral, meg a tapasztalatlansággal és még sorolhatnám milyen marhaságokkal magyaráztam a “nem” -et.
  Aztán megismerkedtem a pasimmal, lassan három éve együtt élünk.
  Én vagyok a nő, a 33 évemmel. Ő meg a pasi a 25 évével. Ja, hogy 8 év, ráadásul még a nő kontójára? Hát ki nem szarja le, ha boldogok vagyunk? 🙂

 50. Vandál szerint:

  [Sir Artemon]: Ilyet már láttam, én helyi anyagból szeretek dolgozni… 🙂

 51. Zaphod szerint:

  [roadtrip29]: Egy fél világ választ el minket egymástól. 😉 Essél csak neki a galambos pasinak! 😉

  [répa]: ŐŐőőő….. Izgalmasak ám a pedofil nők! 😀

  [Vandál]: Olyat én is akarok egyszer. Tán még fizetnék is érte… 😉

 52. Sir Artemon szerint:

  @Zaphod: Na, ebből se lesz szex… :U

 53. Zaphod szerint:

  [Sir Artemon]: Én elakadtam! Milyen szex?

 54. Sir Artemon szerint:

  [Zaphod]: “@roadtrip29: Egy fél világ választ el minket egymástól. 😉 Essél csak neki a galambos pasinak! ;)”

 55. roadtrip29 szerint:

  Egyik percben kell-e gyerek, a másikban menjek a galamboshoz. Ki érti a férfiakat 😀 Pedig Zap te nem vagy ronda. Ezt megállapítottam.

 56. petike14 szerint:

  Drága barátom!

  Öreg leszel fogatlan és talán még büdi is, kopottas barna mamuszban értékelhetetlen színü atlétában és rövidgatyában ücsörögsz egymagadban az ágyad szélén, ami már évek hosszú egyhanguságában csak a te hajnali leheletedet vízhangozza, szobádban félhomály, csak a fogsorod kvartyog hozzád a pahárból…..NA B@ZDKI, akkor hogy fogod ezt a kihagyott lehetőséget (numerát)sajnálni !!!

 57. petike14 szerint:

  [petike14]: …pohárból…

 58. Sir Artemon szerint:

  [petike14]: visszhangozza :U

 59. Miss.X szerint:

  Lehet ideológiákat gyártani, de huszonévesnek azért kell 35+ -os pasi, hogy eltartsa… mondjuk az a harmincas is hülye, aki elhajtja (ezt így írjuk???) a huszonévest. dugásra még jó lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com