Reggel 6 óta basztat, átlag 7 percenként, hogy Ő mit csinál, csinált, fog csinálni, és mi van, mi lesz, minek kéne lennie, mi legyen.

Haggyámáélni!

Vasárnap van. Nem elég az a kín, hogy valami büdös multinak itt kell dolgozni éhbérért, miközben a büdös multinak épp valamely óceán, valamely kikötőében készítik fel a 86 méteres 32 millió $-os csónakját a vasárnapi hajókázáshoz? Több terve is lehetne az ember gyermekének vasárnapra. Mondjuk aludni. Vagy mondjuk olyat csinálni, mitől úgy végig tud aludni egy komplett éjszakát, és nem ébred fel másfél óra „alvást” követően, azt nézi, ahogy pirkad. Már lassan nem is pirkad olyankor. Szép lassan csúszunk bele a setétségbe. Nem lehet ezt csinálni, kéremszépen. A maradék épelméjűségem tudatában jelentem ki, hogy el kell menni szabira. Kb. 10-ig számolok, és addigra.

A másik úgy kanalazza a rohadt joghurtját, hogy a súrlódástól elolvad a műanyag joghurtos doboz. Nebazd! Nem lehet ennyire sietős. Vigyázz, nehogy benne maradjon valami! Minél gyorsabban csinálod, minél agresszívebben, annál …. anál…

Szörnyű ez a vasárnap! Csörög a telefon. Hagyom. Tudom, hogy ki hív. Még le sem emelem a kagylót a helyéről, de már hallom benne, hogy „Szia!”. És beszél… Legalább azt várd meg, hogy a fülemhez emelhessem. Nem nagy út. Mármint a telefon, és a fülem közötti táv. Nem is csinálom lassan. Eskü! Megpróbálkoztam hallózni a mondata közben. De nem esett le neki, hogy mi a szitu. Fennakadás nélkül nyomja a dumát. Mintha érdekelne…

Mindennek ára van. A másfél órás alvásoknak is.

Röhögök. Most úgy átgondoltam ezt az egész eddigi napot, és totál szatirikus az egész. Jirí Menzel után üvölt a történet.

12 Responses to Kussolj már bazdmeg…

 1. szerint:

  Nemtom. Én öt nap fesztivál után itt ülök a kanapén és anyám csak mondja és mondja. Úgy drukkoltam pedig, hogy csak délután ötre érjen ide ebédre … ebéd … még nem főztem semmit. Ennél még egy joghurtos dobozban is jobb lehet lakni.

  • Sir Artemon szerint:

   Nehéz dolog ez a pop szakma! 😛 Szerintem, tartsuk meg a Fekete Lyuk projektet egy adriai szigeten.. Hosszú hétvége?

   • szerint:

    Álom. Hacsak nem találtok ki nekem valami konferenciát, különben se a főnököm, se a család torkán nem tolom ezt le. 🙂
    De a jó hír az, hogy augusztusban egy munka miatt többször is Budapesten leszek. Írok mailt, amint megfelelő állapotba kerülnek a belső szerveim.

    • Zaphod szerint:

     Bár jó ötlet, de itt is az. 🙁 Nekem ehhez nem tudok mit kitalálni…

     Zé, dobjad a mélt, és kiröhögjük a kiröhögnivalót! 😉

 2. Sir Artemon szerint:

  B-vitamin komplex és Mg. Szedjed, mert teljesen leépülsz lassan. Aztán nyissál ablakot, és napoztasd az arcodat telefonálások alatt. Nekem is lógsz melóval, just for the record. :*

 3. Sir Artemon szerint:

  Wazz, két napra nem tudtok meglógni? Azt hiszitek, nélkületek megáll az élet, mi? És pótolhatatlanok vagytok. Vagy pont az ellenkezőjétől féltek.. Szerintem, ha kirúgatnátok magatokat, végre értelmes dologba kezdhetnénk.. 😛 Aug. 20. szerda. Ott van 4-5 nap, hogy lelépjünk. Az idén kb. minden hétvégém elbaszódott vki dolga miatt. Egy kezemre ráfér, mennyit pihentem, -tünk. Nyaralni sem tudom, mikor megyünk az idén. Tenerife megváltás volt így utólag is.. Találjatok ki valamit. Hozzátok a családot, főnököt. Kibérelünk egy házat, és csak aludni megyünk haza, őket meg otthagyjátok egymásnak. Kismicsodahamvasfarkúbélabácsikarikáaostorába! Na.

 4. szerint:

  Nálunk van, amikor nem lehet elszabadulni sehova. Nem nekem, senkinek. És ez pont ez az augusztus közepétől október eleje-közepe.
  Mailt írtam, nézegessétek, aztán tudjam, hogy szervezzek-e ágyat vagy sem.

  • Sir Artemon szerint:

   Értem. Szóval rabszolga vagy. Úgy más.

   • szerint:

    Persze. Már gyerekkoromban is az akartam lenni.

    • Sir Artemon szerint:

     Akkor mijeza felhajtás a kávézóval? Rabszolgák nem lesznek kávé bárok tulajdonosai. Előbb kénytelen leszel identitást cserélni, mert így lőttek nekünk! Zap is rabszolga. Neki is identitáscsere rendel! Majd hétfőn jól rendelünk valamit, ami segít ebben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com