…veszek fel rejtett számról érkezett hívásokat. Meg olyat sem, mi ismeretlen. Meg általában nem veszek fel telefonokat. Mondjuk a napi 300-on kívül, mi céges vonalon, céges telefonon érkezik. De itt meg senkit nem ér meglepetésként, hogy gyűlölet lengi be hangom, mikor belenyögök a kagylóba.

Hetente érkezik 10-30+ hívás, mi egyszerűen tiltó listán van. Ezek a rejtettek, és névtelenek. 183ember osztotta meg velem a roppant személyes számát, elérhetőségét, adatait mi igen terjedelmes adatbázist eredményez. Ha átnézném, akkor ez lekorlátozódna 23ra, de lusta vagyok. Mondjuk ezekből majd’ az összesnek elérhető vagyok a nap 24órájában. Több már nem kell… minek?

Figyelj! Mondommivan!

Ember hív. Mint állat. Mondom, basszus, hát felveszem, mert ez csak egy kibaszott szakadék szélén lóghat, ha ilyen erőszakos… Max. közlöm vele, hogy rossz számot hívott.

És akkor kell neki munka, és roppant gyorsan, és mindjárt. Erre megmondtam, hogy mennyibe kerül. Erre nem hívott többé. Kiszámoljuk mennyi energiát használtunk fel 20 perc alatt? Feleslegesen…. A szellemi megterhelésről ne is essen szó… volt értelme felvenni? Nem!

Még lenne itt, számomra tök evidens dolgok listája, de ez már megint egy szar poszt, ne fokozzuk tovább…

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com