Olvasom én eztet a comment:com nevezetű izéét. Nem azért mert jó, hanem mert tök trendi. Tegnap megjelent rajta egy faszság, ezzel a címmel: “Star Trek-parkot építtet a jordán király”

A cikk tulajdonképp nem is érdekes, olyan, mintha a blikket olvasnád, de a vége felé megpróbálta beazonosíttatni az olvasóval a szerző, a park lehetséges helyét, (nem tudom pontosan idézni) valahogy úgy, hogy a helyszín Aqaba, hol Petra is található, és ahol Indy Jones filmeket forgatták.

Nah, erre felkaptam a fejem, mert ugyebár ez akkora baromság, mintha azt írnám, a parlament siófokon van, a Fertő tó partján.

Nem szokok én biza kommentelni össze-vissza, de mondom itten felhomályosításra van szükség, köll mondani a szerzőnek, hogy “Hülye vagy gyermekem!”.

Fogom hát klaviatúrám, és a nap utolsó előtti erejével felkaparok a komment falra két mondatot, meg a baromságot beidézve.

Ma reggel mit látok? Hát biza a kommentemnek nyoma sincs, az ordas nagy baromsággal egyetemben.

Most miért? Az, hogy apáink, nagyapáink, dédapáink nem voltak képesek a baromságaikat felvállalni, inkább besöpörtek mindent a szőnyeg alá, mi meg folyamatosan bukdácsolunk a púpokon, az egy dolog. Számtalan indokuk lehetett rá, majd a végén ez már rutinná vált, fátylat rá. De mikor fog eljönni az a generáció itten, ki gyökeres változást tud hozni ebben a porfészekben? Tudom, majd egy szép keddi napon…

4 Responses to Komment…..

 1. Krisz szerint:

  Ki tudja, lehet, hogy olyan nagy lesz a park, hogy Petrától Aqabáig fog érni 😉

 2. Zaphod szerint:

  [Krisz]: Tutira beköltöznél! 130km StarTrek univerzum.. 😉

  [EGO…]: Én is erre tippelek….

 3. Krisz szerint:

  @Zaphod: Megvan a letárolt változat. Ez tényleg óriási!! 😀

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Bk0T5TYLrl4J:comment.blog.hu/2011/08/03/star_trek_parkot_epittet_a_jordan_kiraly

  Jójó, tudom, nagytestvér, és utálod, de legalább mi is röhöghetünk egy jót 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com