Azért kell kockákkal járni, mert ha a volt pasid felteszi azokat a képeket, mik témája a ti mezítelenségetek, illetve khmmm… (mi van Zap, visszafogod magad?) szóval, ha lefényképezed magad, miközben a pasid farka a szádban van, és ezt a dög feldobja x millió embernek a webre, akkor az új barátod vért köp, de feltöri az oldalt, és eltünteti a képeket.

Jó, kompromisszumokat kell kötni. És? Ilyen tetves élet ez. Tele kompromisszumokkal…

Pár megjegyzés!

Hányszor mondjam, hogy nem fényképezünk a mobilunk műanyag optikájával? Figyelj a záridőre, meg… és amikor vakut használsz egy szobában, akkor ….

Jó, akkor komolyan…

Tessék gondolkozni! Tessék megfontolni azt, hogy mit teszek magammal, azt kinek küldöm el. Tessék felmérni a következményeket! Tessék ezektől megrettenni. Tessék megmutatni a most felnövő lányoknak, elrettentés végett! Tessék úgy nevelni, hogy tudja, kinek, mikor küldhet ilyet. Az én lányom oda kikerülne, akkor egyrészt addig ütném, míg meleg, másrészt ezeket a képeket én küldeném végig még azoknak, akik nem látták! Mert egy idióta volt! Mert olyan körülményeket hozott létre maga körül, mik végeredménye a harag, a bosszú, és egyéb állatságok. Mielőtt összebaszol a pasival, gondolkozz!!!! Ha egy jellemtelen fasz, akkor tudod, hogy vissza fog élni a bizalmaddal, basszus. Szerezd vissza a képeket, aztán rúgd ki!

Én nem azt mondom, illetve teszem fel a kérdést, hogy miért csinál magáról valaki ilyen képeket! Dehogy mondom! (a gépem, és a fájlokhoz való hozzáférés jelszavai: **********, ***********)

És egy nagyon jó gondolat kiragadás, mit idézek a szerkesztőtől, és amit én nagyon rég akarok ilyen jól megfogalmazni:

“Mint azt már az élet oly sokszor bizonyította, az internet használatához nem szükséges ész, főleg mióta minden idiótának adtak sulinetes gépet, meg ócsó internetet, meg az újgazdag szoláriumpozitív csücsörítőmester köcsögöknek a telefonjában is ott zizeg az információs szupersztráda, tehát még az sem mentség, hogy hülye bekapcsolni egy számítógépet, mert már ugye az sem kell hozzá. Nem mondom, hogy ez az internet halála, de iszonyatosan felhígult az egykoron csupa jó arcokból álló, önmagát normálisan szabályozni tudó internetes társadalom, olyan fogyatékosokkal, mint akik az előző posztba sírtak, hogy ….”

Ámen!

Facebook Twitter Tumblr

7 Responses to Kiscsajok, meg hülyenők!

 1. Thiliell szerint:

  Összeszedtél egy ilyen csajt? :-O

 2. Zaphod szerint:

  @Thiliell arról ti tudnátok, mert született volna egy bolg, valami olyan címmel, hogy: “Ma akkorát dugtam, bazdmeg…”
  😉

 3. Thiliell szerint:

  @Zaphod És készítesz majd mobilos képeket is, ha összejön? 😛

 4. Zaphod szerint:

  Mobilosokat soha… 🙂

 5. Thiliell szerint:

  Te is olyan pasi vagy, akinek van saját házi pornó gyűjteménye képekből, videókból? 😛
  (Tudom, hogy indiszkrét kérdés, de az előzőből ez a következő lépés. Ja, s igazából nem érdekel a válasz. 😛 :D)

 6. Zaphod szerint:

  @Thiliell Nem, én olyan pasi vagyok, kinek csak a pofája nagy! 😀

 7. Zaphod szerint:

  Uhhh… ezt most visszaolvastam… Legalább háromféleképp lehet érteni ezt a mondatot…. Baszus… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com