Az megvan, hogy tüntetést szerveznek Alföldi, és az új István a király ellen, az Arénabeli előadáshoz?

Ez már nem a szürrealitást súrolja, hanem a véglete. Most gondold át egy kicsit, hogy mi ellen is akarnak felvonulni!

Az István a király nem más, mint egy Boldizsár Miklós dámából, Szörényi, Bródy által megzenésített cucc. Fikció. Pár, egyszer élt szereplővel, egy egyszer létezett közegben, egyszer megtörtént események között zajló kitaláció. Shakespeare ehhez képest a Julius Caesarral egy tényfeltáró riportot írt.

Abban az esetben, ha Istvánról meg akarsz tudni valamit, akkor a következő szavak, gondolatok tömkelegével állsz szemben: „esetleg”, „vita”, „talán”, „többen úgy gondolják, hogy”, „feltételezések szerint” Még azt sem tudjuk egyöntetűen kijelenteni, hogy hol, mikor született, mikor koronázták meg, hol halt meg, basszus. Az Intelmeken kívül, miket nem is ő írt, semmiféle gondolata, eszmefuttatása nem marad az utókor számára, szóval fogalmad sincs, hogy miként evett, ivott, hányt, dugott, mennyire szerették, utálták, és azt sem tudod, hogy mi lett volna, ha nem ő kerül a trónra.

Az István a király, az áthallások rockoperája. Az volt 30 éve, meg az állandóan, amikor csak színpadra viszik. 30 éve is kurvára kellett (mégsem tanultunk belőle), most is kurvára kell (de már észre sem vesszük, hogy mivan). Nem azért született, mert az történt, ami, hanem azért, hogy történjen már valami, ébredjél fel.

De nem! Mert itten, ebben az országban van ugyebár az Oravecz Nóra-jelenség (most hallottam először, ha te is, akkor így keresd a HVG-n, beszarsz), van az agymosott, kommunistagyűlölő kisnyugdíjas, meg az unokája, gárdistadresszben, középen a befásultan nemtörődöm társulat, aztán páran még tartják a frontot, a többi meg elhagyta az országot.

Szóval, idén sem fogja megváltani hazákat az István a király, ismét nem hozza el az a pillanatot, hogy használjuk úgy közösen azt az izéét ott, a koponyánkban, együtt.

Erre bazdmeg tüntetést szerveznek a …. Mi ellen??? De tényleg! Mondd meg, hogy mi ellen!? Ezek olyan hülyék basszki, hogy még Micimackót is elégetnék, ha beírnám valamelyik elmebeteg oldalukra, hogy Walt Disney zsidó volt. Vagy meleg…

Meg akarom tudni, hogy kik ezek az emberek! Odamegyek az arénához basszus, és pofánfotózom az összes barmot, mert tudni akarom, hogy néznek ki, valóban élő, létező, arcukat felvállaló, magyar személyi okmányokkal rendelkező emberek, mert én nem tudom, hogy hol van az ostobaság határa egy nemzetnél, de erős a gyanúm, hogy egy hajszálon függünk már csak, és pár pillanat múlva belezuhanunk a totális idiotizmusba.

Tagged with →  

One Response to Kijelentem, hogy….

  1. szerint:

    Ha majd a Vilijemről tök mindenki megtudja, hogy biszexuális volt, na akkor lesz ám micsoda eget (kiverő, akarom mondani) rengető tüntetés. Majd égessük ám a sok Shakespeare összest!
    Amúgy én egy kicsit akartam tüntetni tegnap, mert imádom a Szökést, meg Wentwoth Miller csodálatosan szép kezeit, de rájöttem, hogy nem jó, mert úgy kellene, hogy ő is részt tudjon venni, és hát nem is tudom, mi is volna a cél. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com