A május havi értékelésünk fő témája a kereső kifejezések néven elhíresült statisztika. Volt már ilyen, emlékszel? Most van megint, mert az idiótákból nem lett kevesebb e hónapban sem. Fussuk át akkor, , és legyen egy TOP 16-os lista arról, hogy “kik”, és milyen kulcsszavakat írtak be a keresőprogramokba, miáltal bejutottak a Zzzzuuuppp….-ra.

1. Zzzzuuuppp
Én nem tudom megjegyezni, hogy a zup-ban hány “zé”, “ú”, meg “pé” van. erre beírja. De ha meg tudja jegyezni, akkor a többit miért nem?

2. egymásnak estünk az előszobában
Ez megvan? Drága szép emlékek, mi? Mikor ez a gondolat cselekvést követelt, két kezével a levegőbe integetve, és sürgetve a megvalósulást. Az egy nagyon, rettentően rossz korszak az életben, mikor már csak emlékek vannak…

3. drága mama
Kommentár nélkül

4. lovehunter jelentése
Ez nem először van itt, és én sem tudom! De tudod mit? Akkor sem keresek rá! Tippem van rá, most leírtam ide megint ezt, szóval ismét ide talál, ki a lovehunter jelentését kívánja megtudni, mindezt sikertelenül. Tood mit? Legyen! Lovehunter jelentése: Buzievagy?

5. adatmennyiség ellenőrzés vodafone easy internet
Szegénykém… Van! De nincs! Felejtsd el! Ha van, akkor sem fogadják el, mert nem hivatalos! Olyan hol van? Sehol! Nem létezik, és ezért rabló az összes kicseszett szolgáltató.

6. otthon nincsen műfasz mit dugjak fel mlap
Igen, jól olvasod! Nem kitalálom, bizonyítékaim vannak arra, hogy valaki ezt, így, ebben a témában, így keresi a neten. Figyelj! Én két hete vettem vagy két kiló gyertyát. Egy kiló megmaradt belőle. Odaadom. Öntsd ki magadnak viaszból. Csak ne égjen, mikor használod…. Vagy igen….

7. szarrágó pasi
Már megint! Ha szarrágó pasiról van szó, akkor idetalálnak. Ez valamit jelent! Tudom! Valahol közszájon forgok. Jah, erre van egy sztorim, elmeséljem? Egy nővel, a mamájával, és a privát beszélgetésükkel kapcsolatos, minek témája a szex, meg én… Nah, majd egyszer.

8. köcsög artisjus
Igen! Az!

9. citadellára kötözött nő
Nekem át kell futnom a hónap híradásait! Volt ilyen? Vagy ha nem, akkor lesz? Nekem vannak kiszemeltjeim, és e gondolat nem az erotika (mi?) körül forog!

10. legnagyobb picsa
Erre vannak jelöltjeim! Csak úgy tépik egymás haját az első díj megszerzéséért…

11. hídról leugrás
Volt valami ilyen mostanság, nem? Tényleg… nem ugrottam még gumikötéllel, szakadékba. Idén be kéne tervezni. Lehet, kötél sem kell majd…

12. bálna fasz
Ez itt kérem a National Geographic.

13. zaphod koncert
Nem adok! Nem voltam! Elfelejtettem a Jean Michael Jarre koncertet. Viszont voltam már kétszer. Az elég, nem?

14. szeméremajkai
Jó, de kinek? Mert nem mindegy! Nagyon nem!

15. autóban elélveztem
Az enyémben? Mikor? És hányszor? Te tudod azt, hogy egy 92-es, háromajtós honda civic milyen tágassá tehető a hátsó üléssorban? Arról már nem is beszélve, hogy leültetve mennyi mindent meg tud alázni a hegyi utakon… az egész autó nem szólt másról, mint az elélvezésről…

16. www.mama-fia porno ingyen.hu
Ezt sem vagyok hajlandó megnézni (lelki szemeim előtt látom, hogy hányan pötyögitek be most villám gyorsan ezeket a kulcsszavakat)! De én nem! Sosenem!

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com