Pár hete – nem írtam? – jött egy telefon a N-Testvértől, hogy tudok e róla, kiemelt ügyfelük vagyok, és ennek köszöneteként a következő évben egy büdös vassal sem fog emelkedni a HBO m.p. szolgáltatásom. Ehhez csak egy röpke adategyeztetésre van szükség, ha továbbra is kiemelt ügyfélként szeretnék létezni a nagy telekom multinál. Pont valami ….. szóval meghökkentett, és nem bírtam röhögés nélkül. Hát legyen. Egy szolgáltatásukat használom, az pedig a HBO GO, mert (bár az alatt a szutyok Silverlight alatt fut), egy nagyon összerakott cucc, és jó az, ha nem kell torrenthez fordulni a Trónok harca, Borgiák, Newsroom (minnyá indul!!!), House of Lies miatt, mehet on-lány minden, akár iPhone-on is.

Egy rakat mindenről lemaradtam mostanság (két napja úgy érkezek haza a gályáról, hogy az ajtónyitás, és az elalvás közötti időszak kiesik, szóval bármit is csinálok ebben az időszakban, most kategorikusan kijelentem, nem vállalok érte felelősséget), mondom beizzítom a GO-t, nézzünk egy kis gátlástalanságot, ebben a pár szabad órában.

Erre közli, hogy jelentkezzek be. Erre közlöm, hogy minek? Erre közli, hogy kell, majd azt is közli, hogy nem vagyok előfizető, majd azt is, hogy a telepített címen semmiféle olyan szolgáltatás nincs, amivel azt elérhetném, amit…

Kiemelt ügyfél, mi? A kiemelt ügyfeletek szeretett volna 57 percre kikapcsolódni a rohadék tévéje előtt, basszátokmeg! – gondoltam én, majd telefonhoz nyúltam.

Ott, egy olyan bejelentkezési procedúra után, miből már csak a vér, vizelet, retina, ujjlenyomat hiányzott (beszarsz…. már hangazonosítás is van…), közölte a pali, hogy biza, mire én, hogy kollégája hívott pár hete, hogy örül annak, mire ő azt, hogy őőőő…. és elnézést, és már vissza is aktiválja, és pár órán belül…

Ezen a szájba vert sárgolyón, a civilizált társadalmunk minden második polgára odafigyelne arra amit csinál, akkor már rég egy másik naprendszer másik bolygójának tengerparti sziklájáról nézném, ahogy tankerhajó méretű leviatánok úsznának a levegőben, és azon gondolkoznék, hogy itt valami pokolian nagyon jó, de legjobb otthon.

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com