Ki is az a Bayer Zsolt? – teszi fel a kérdést egy olyan pali, aki magasról leszarja a pártokat, pártfunkcionáriusokat, be tud hányni a szélsőségesektől, ezért nem is követi őket, a mozgásukat, büfögésüket a világba.

Aztán jön egy cikk, meg egy felvétel, hol a médiatörvényről van szó, a net szabályzására szóló kritikák elemzéséről, majd jön egy pali – kinek személyét még mindig homály fedi – és a következő mondat hangzik el szó szerint a szájából:

(…) mi folyik ma, ezen a világhálón, ahol mondjuk a….a leggyávább, ilyen névtelenségbe burkolózó, ilyen rohadékok, blogolás címén, de frankón azt írnak, amit akarnak.(…)

Erre úgy az ember fia felkapja a fejét. Mert hát személyes érintettséget vél felfedezni, hiszen blogot ír, egy új látogató számára névtelen is, azt is ír amit akar, de mivel se nem dugott vele, se nem elégítette ki őt Bayer orálisan, így a gyáva, és rohadék kifejezés kissé gyanús, mondhatni rágalom.

Hívjuk hát a segítséget, mit NET-nek nevezünk, és mi szabályozatlanul önti csak a mocskot magából, ahová minden névtelen és gyáva rohadék azt ír, amit csak akar. Ki is ez a fazon?

Az a “baj”, hogy nagyrészt csak a botrányairól ismert a pofa. Megtudjuk, hogy 63-ban született, Ottmárnak hívták apját, nagyapját, a nagyszülők tanult emberek voltak, azt nagyjából ki is merült Zsoltunk gyermekkora. Az utókor majd bizonyára megemlékezik róla jobban, mert hát kapott most kitűntetést, nívósat, de erről majd később.

Az ELTE magyar-töri szakán végez a pali, és igen, benne volt a fidesz alapítói között, mit azóta is hangoztat fűnek-fának.

A szerző véleménye az (kinek pártállása pártállástalan), hogy ezzel inkább bujdosni kéne, de mivel egy névtelen rohadék, ezért ezt nem szabad figyelembe venni.

Mai Lap, Kurír, Népszabi, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap volt írói munkahelye, 1995-től kiadott, vagy társszerzője volt 16 könyvnek, TV-s személyiséggé vált a Magyar-, Duna-, Hír-, Echo televízióknál. Volt a fidesz sajtófőnöke, meg valami kamu kormánybiztosi hivatal tanácsadója is. Aztán a pasas a minap Madách-díjat kapott.

Asszongyahogy: Nógrád Megye Madách Imre Díja adományozható egyéneknek és közösségeknek a tudomány, az irodalom, a művészetek és a közművelődés terén végzett kiemelkedő tevékenységért; külföldiek számára a Madách életmű gondozásáért, fordításáért, kutatásáért.

Tehát, Bayer Zsolt kiemelkedőt tett, és ezzel hűen képviselte Madách Imre nevéhez, életpályájához méltó utat.

Akkor gonosz mód ragadjunk ki pár sort az elmúlt egy évből, amire mi, és Madách Imre is roppant büszke lehet, mindezt természetesen a forrás megjelölésével, mert nehogymár…. Névtelenek is vagyunk, meg rágalmazunk is? (a szerzőt a cikk tartalmi mondanivalója érdektelenül hagyja, csak a stílusra koncentrál)

A Senkik

Molnár Csaba mélységi rekordja a múlté. Mélyen alulmúlta őt az Egyenlítő Tv nevű valami, ahová a szél összefújta a szemetet.
Történt, hogy ez az Egyenlítő Tv nevű, emeszpés janicsárokból álló, ocsmány kis bűnbanda elment Kövér László egyik fórumára, és ott felvételeket készített. Majd ezen felvételeket közzétették az interneten. Illetve… Nem is tudom most hirtelen, hogyan is kellene pontosan megfogalmaznom, mit csináltak ezek a Németh Gábor főszerkesztő irányítása alatt álló szarzsákok Kövér László szavaival.

Nyílt levél Vona Gábornak

Mindenesetre, ha kiderül, hogy 2002-ben még a “zsideszt” támogattad, akkor nagy bajban vagy, Gábor! Akkor fel fog kerülni a Kuruc.info trágyadombjára a címed és a telefonszámod, s a felhívás, hogy verjenek össze téged a bátor fiúk…

Magánügy

No, véreim, akkor tehát még egyszer, hogy világos legyen: miután kétharmaddal megnyertük a választást, egy szatmári seggnyaló, egy semmi ember, egy szocibérenc velem fenyegeti az ősfideszeseket.

Most elképzelem, ahogy Madách sírja kipúposodik, mert az öreg meg akart benne fordulni, méghozzá arccal lefelé.

Az hagyján, hogy eme méltóságteljes pályafutás végén során kap egy díjat, de azt tudtad, hogy ha mondjuk bepereled a palit, mert ne adj isten, hazudik, vagy rágalmaz, illetve egyéb, személyiségi jogodban sért (ha beleolvasol cikkeibe, akkor melyikben nem?), akkor az ügyvédi költségét közpénzből fizetik? Tehát, a te adódból nyomod a zsét az ő ügyvédjének azért, hogy ha az új médiatörvényben leírtakat ellene fordítod, akkor, majd ebből ki tudja magát húzni / csűrni / csavarni.

Vicces ez a magyarország…

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com