Hol is kezdjem?

Két buzi Canonos áll a töltés oldalán….

Jó, csak vicc volt, de tényleg, a fotós párnál két Canon lógott.  A csajnál egy, talán 200-as zoom obi, a srácnál meg egy… 400-as tele lehetett. Tisztán látszott, hogy fotózni vannak a helyszínen, viszont mintha elmentek volna a lényeg mellet.

Egy mozgásban lévő verdára egy klikk, majd nézzük, hogy mit lőttünk. A pályán történtek az események, de nem az volt a fontos, hanem, hogy valamit kivegyenek a tűző napon visszacsillanó LCD monitoron megjelenő képből. Nem tudtam nem észrevenni őket, mert ott voltak mellettem. Gondoltam, odaszólok nekik, hogy 3 méterrel arrébb van árnyék, én is odamenekülök néha, és még látszik is az LCD, de elemeztek. Volt szó fényrekeszről, záridőről, meg mindenről, mi technológia, és a fotózás körébe tartozik, de a pályán lévő sztorik elkerülték a figyelmüket. Csak klikk, és nézni (de nem látni), hogy mi lett a végeredmény, minden egyes kép után, már-már idegesítően. Pl. ez a sztori is lemaradt:

Itt éppen Juha Rintanen zúzza szarrá a vasat, a rabócsiring drift fesztiválján. És szerencsétlenségemre, pár méterrel előttem egy másik vas égette szarrá a gumijait, így füstfelhőből kellett fotózni. 🙁

No igen, a fenti történetről lemaradtak… Annyi, de annyi értelmes dologra el lehet költeni azt az 1-1,2 milliót, mibe az a két gép került. Egy rakat, gyerekekkel foglalkozó alapítvány várja az adományokat, kijön belőle egy tuti, pár hetes nyaralás, 1-2 MacBook, és még annyi értelmes dolog. Csak azért használni tükörreflexest, hogy…. Miért is? Nem a téma lett volna a lényeg? Iszonyat fáradt vagyok.

Vagy öregszem, vagy valami bajom van, de kurvára kikészít mostanság egy ilyen egy napos buli.

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com