Dögöljetek meg!

A szájbavert elmúltnyolcévezésetekkel együtt!

A szarkavarásotoknak köszönhetően két kibaszott hírem van. Az egyik az, hogy hosszú sorokban, elemzésekben kell kifejteni a vezetőségnek, miért is nem lehet a közvetlen környezetemből embereket kirúgni. Miként lehetetlenül el a munkavégzés × ember hiányában, amikor jelenleg is logikai bukfencekkel kell a 4-et elosztani 3-al, maradék nélkül úgy, hogy minden kibaszott törvényt be lehessen tartani. Eddig lehetett…. Volt ugatás, mert az magyar szokás (itt meg főleg, mert ugatni a legkönnyebb), de lehetett. Mondjuk én példának okáért az elmúlt másfél, két hónapban akár be is költözhettem volna a céghez, mi mondjuk pénzben rekordot döntött, de ha tovább csinálom, akkor nem lesz esedékes az elköltése, max. beszórják a zsetont a kurva papírdobozba, majd vele egyetemben égetnek el, és szórnak bele a kibaszott szélbe. 4. órája csinálom, és azon gondolkozom, hogy kellene ide egy matematikus, mert kurvára korlátolt az értelmem ehhez.

A másik, hogy most kaptam a hírt, ugyan küldjem már be a maradék NET számlámat, mert e hónap 20-a az utolsó kifizetés, ezt követően kiradírozzák a cafeteria változásának köszönhetően. Hát basszátok meg az anyátokat! Dzsal minden a nyugdíjpénztárba, mert ebből egy büdös kurva vasat nem láttok semmiféle adó kapcsán.

Jahh…. Tegnap egy kibaszott shell kúton sem volt cigi. Tudom, útközben volt három is. Már megint basztatok valamit jövedéki ügyben… egyébként kémeink jelentették pár hete, hogy nyomják az új zárjegyeket, és csiripelték az árakat. Köszi! Ebbe sem fogunk beledögleni, mert az ember gyermeke talán még egy-két hónapig eltűri, azt viszlát. Csak azt nem tudom, hogy ebben a kibaszott országban hogy tudnék bekerülni a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma által jövőre indított, “Ne szívj tovább!” című kampánysorozatba. Talán úgy, hogy kiegészítjük a gondolatot.

“Ne szívj tovább, hagyd el az országot!”

Ha egyszer hazamegyek, akkor első körben összetörök egy poharat – csak úgy idegből – és elküldöm az apámat az anyjába, amiért nem ütött addig, míg meg nem tanulom azt a kurvára undorító német nyelvet. Nyugati irányban, 600 kilométerről röhögnék a magyarokon, immáron 20éve.

Basszátok meg!

5 Responses to Kedves Orbán Viktor, tisztelt kormány!

 1. petike14 szerint:

  …a cigis sztoriról (mivel van a családban érintett).
  Kormányunk kihozott egy redeletet aminek valami olyasmi a lényege hogy nem lehet felhalmozott készlet sem a nagykereknél, sem a kiskereknél asszem talán egy hónapon túl, az új jövedéki kavarásnak köszönhatően, ezt valamikor ősszel hozták és elsőnek teljesíthetetlenül rövid határidőt hoztak ennek teljesítésére amit most nagykegyesen kitoltak dec.31-ig.
  Most jön a lényeg, senki nem érti mi volt az értelme, betarthatatlan a törvény éééééés …a felhalmozott készlet nem eladható, a nagyker köteles visszavásárolni a kiskerestől is ergó meg kell semmisíteni az utolsó dobozig mindent !!!!!
  Annál a bizonyos cégnél (a 4 nagyból egy) jelenleg 50 kaminonnyi elégetésre váró cigi halmozódott fel és még nem értek a számvetés végére valamint hazánkban nincs akkora égető kapacitás ahol ezt a mennyiséget jelenleg megtudják semmisíteni és természetesen ezt a 50 kamionnyi tételt nyugodtan meglehet szorozni minimum négyel. A cég őszi eladása mínuszos rekordot döntött = több kamionnyi árú jött vissza megsemmisítésre mint amennyit eladtak ugyanezen idő alatt. A jövedéki adó visszaigényelhető (mivel ezek már zárjegyesek) viszont be kell nyelni az elnemadott termék veszteségét + megsemmisítését + ennek logisztikáját, stb, stb. Csipogják azt is hogy mindez azért mert az egyébként is értelmezhetetlen törvényben egy hibás és nem kijavított mondat van és mivel 2012-ben (valóban) emelkedni fog a cigik (jövedéki)ára nem lehet ugyanazt a terméket két áron (2011-es felhalmozott készlet vs 2012-es új árú készlet) eladni, de azt is csipogják hogy nem is véletlen van ez mert ha visszaemlékszünk, új kormányzásunk első hónapjában megakarta szorongatni/sápolni a forradalmár parlament a hazai dohánycégeket és mivel a dohányipari lobbi nem kismiskák csapata, csúnyán lepattintották a kormány ezen akaratát magukról….erre ez a válasz.
  Félreértés ne essék, nem akarom védeni a dohányipari cégeket csak tessék mondani ilyenkor mi van a “megvédjük a munkahelyeket dumával” ? mi van a “kiszámítható környezetet teremtünk a hazai gazdaság szereplőinek” dumával ? mi van a “leszámoljuk a bürokráciát” dumával? …és mivan ha az a büdös (cigi)multi beint és azt mondja hogy oké fiúk, holnaptól az egész hóbelebancot átköltöztetjük Timbuktuba mert még ott is kedvezőbbek és terevezhetőbbek a feltételek az a párezer ember aki meg itthon ezek cégeknél dolgozik mehet amerre lát …..ja, tudom is a választ : akkor meg (ismét) előveszik azt a lapot amin ez áll “azok a nagy gonosz multik, micsoda szemétládák”
  És ez csak 1 apró mozzanat abból amit az ember saját környezetében lát, hall, tapasztal és érdekes módom ez a Magyar Nemzet Online-on nem olvasható mert ott az ilyenekről nem cikkeznek, ott minden szép és jó 😉

  • Zaphod szerint:

   Csak azt nem tudom bakker, hogy azt a munkanélküliségi mutatót, mi 2012 végén ránk köszön, hogy a picsába fogják megmagyarázni? Emmúttnyóócév? Rohadt EU? Mocskos tőzsdei spekulálók?

   Botrány!

   Beleolvastam a közvélemény kutatásokba, és a biztos pártválasztók között még mindig vezetnek. Annyira elbeszélgetnék egy biztos pártválasztóval… Most én vagyok a hülye, és nem vettem észre, hogy mocskoskommunisták által irányított híreket olvasok folyamatosan, mik megzavarják az agyam, vagy a világom ennyire idióta…

  • Sir Artemon szerint:

   Azt is tedd hozzá, hogy mindenhol – hangsúlyozom MINDENHOL -, be fogják tiltani a nyilvános dohányzást. Nem tudom, hogy ZAp mit kap, ha a cigifüstjét kieregeti a kocsijából. De talán még a szomszédot is fel lehet majd jelenteni, ha az balkaban bagózik, és az bemegy hozzád. Ezt tökre kinézem a kormányból.

   Aztán az is lesz, hogy mindezeken túl, nem eleht majd akárhol árulni cigit, mert azt csak államilag irányított üzletekben lehet majd. Pl. vszleg nem lesz a sarki traffikosnál, vagy az újságosnál éjjel-nappal. Én nem dohányzom, szóval, engem nem érdekel, s mivel nem olvasom semmi híradást, így aki nem hiszi, járjon utána! 🙁 🙂

 2. Krisz szerint:

  Én már várom, hogy cigi-jegyeket osztogassanak cafeteria-keret terhére, és csak arra vásárolhatsz (és csak annyit) 😀

  Más: Nekem van elkötelezett fideszes ismerősöm. Hidd el, nem akarsz vele beszélgetni, mert köbö 1 percen belül összetörnél valamit a kezed ügyében. Nagyon jó barátom, de mondtam neki, hogy ne beszéljünk politikáról, mert felesleges és csak felhúzzuk magunkat. Amikor a hit (igen, valláshoz hasonló hit) ütközik a racionalitással és az érvekkel. Nincs közös értelmezési alap, az egyik nem érti a másik nyelvét, eltérnek az értékek és a viszonyítási alapok… Csak az a baj, hogy a hit, egyszer felemel, boldoggá tesz embereket, máskor (sőt ugyanakkor) világokat képes romba dönteni :/

  • Sir Artemon szerint:

   Agymosás ellen csak úgy lehet védekezni, hogy az ember kimegy valahova, ahol még friss a levegő, és csak lélekzik és lélekzik… Ha ezt teszi egy-két hónapig, garantáltan kigyógyul.

   Az a baj, hogy a következetes népbutítást tolja a sajtó, de olyan mértékben, hogy azért nem hat azokra, akik ezt egyből felismerték, mert nem hagyják magukat beidomítani általa. Azok, akik viszont ehhez nem voltak elég éberek, azok már benne vannak nyakig, és ebből nem lehet kimászni. Olyan, mint egy drogos hatás. Sok idő kell, hogy kiürüljön a szervezetből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com