10 év! Most nem nézem vissza, de ha tíz évig tartotta a jogot az RTL a Forma1 közvetítésekre, akkor, és talán, ott voltál a kezdeteknél, tíz évig szopattál minket! 10 év kellett ahhoz, hogy rájöjjek, kettő db. “l” kell a Czollnerbe.

A Palikot sokat utáltuk. Nem azért, mert Paliknak hívták, hanem azért, mert jó párszor elvesztette a fonalat a közvetítések során. Eztet mink nem szerettük, mert hol volt még a net, és hol volt a Live Timing, meg mindenféle technikai csoda, mivel egy versenyt úgy lehetett végigkövetni, hogy jobban tudtad mi történik a pályán, mint az, akit azért fizetnek, hogy megmondja neked mi történik a pályán. A Héder Barna roppant jó kontrasztot képviselt mellette, de ő eltűnt, és akkor megérkeztél te.

Te, a sportújságírás szégyene. Te, aki egy (Palikot idézve) teljesen más dimenzióba helyezted az emberi ostobaságot, mit élő közvetítés alatt elkövethet egy kommentátor.
Elment a Palik, elhagyott, ezzel együtt magunkra maradtunk. Veled. Ettől kezdve elindult valami, valami görgeteg. Reméltük, hogy nem süllyedhetsz mélyebbre, de tévedtünk, mivel kiült mellőled az a kollégád, ki tompította ama egyszerű tényt, hülye vagy, és nem értesz a foglalkozásodhoz, méghozzá úgy, hogy vicc tárgyává tett. Attól a pillanattól kezdve nem volt rád gyógyszer, nem volt fájdalomcsillapító. Futamonként a nettó hülyeségeid száma csúcsokat döntött.

Az idei év utolsó versenyén feltetted az „i”-re a pontot. Köszönjük neked, hogy a Brazil nagydíj 5. körében végre bebizonyítottad saját magadnak, hogy nem történt meg az az előzés / helycsere az első öt helyen a rajtnál, amit egyedül csak te láttál az egymilliárd néző közül.
Nem tudom mit szedsz. Valami ellen nem szedhetsz valamit, mert akkor használna, szóval amit szedsz, azt használd tovább nyugodtan, mivel eljött az a gyönyörű, és fenséges pillanat, hogy utoljára hallottunk, tehát innentől kezdve az egész világ bőven beleszarik abba, hogy mennyi ostobaságot hordasz össze / perc.

Köszönjük, hogy voltál, mert a negatív példa is példa, meg egyébként is…

Búcsúzzunk tőled a Palik egyik gondolatával, mit te viccesnek éreztél (bizonyára), viszont mindenki más hót komolyan vett. Klikk.

Tagged with →  

4 Responses to Kedves Czollner Gyula!

 1. szasa szerint:

  És bejentették a nap legjobb Forma1-es hírét. Ideje volt már Kimi.

  • Zaphod szerint:

   NA igen, viszont én attól félek, hogy Villeneuve sorsára jut a srác…
   F1 karrier beindult, kurvagyors a srác, leszarja a felhajtást, világbajnok lesz, lelép, visszajön, beül egy romba, majd leszegett fejjel távozik… 🙁
   De az tetszik, hogy Lotus lesz a csapat neve, amibe beérkezik. 😉

 2. répa szerint:

  Zappika, esküszöm kívánom Neked hogy a Czollner korszak ne hagyjon mély nyomokat piciny lelkedben és hogy soha ennél komolyabb problémával ne sújtson az élet! 🙂 De komolyan, komolyan, tényleg ezt kívánom. 🙂 🙂

  • Zaphod szerint:

   El sem hiszed, hogy ez mennyire fontos az én roppant mód szánalmas életemben… 😉 Ez az egyetlen egy dolog, mi egész életemben végigkísért. Jó, tudom, de ez van…. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com