Ezt figyeld: Rogán Antal januártól megadóztatná az online szerencsejátékot, ezzel egyetemben bevezetné a távszerencsejáték fogalmát és a játékokra havi 20 százalékos, a tiszta játékbevétel után fizetendő adót vetne ki.

Megkérdezem akkor a képviselő urat, hogy ezt melyik sörözés utáni kómából ébredés alkalmával ötölte ki? És ugyan ez, hogy a picsába fogja az államháztartás stabilitását növelni?

Most akkor nézzük azt, hogy mi van akkor, ha ki akarom kerülni Rogán úr, és az összes többi faszfej adózási tervét az online szerencsejátékkal kapcsolatban.

Vegyük elő noteszgépünk, pécénk, telefonunk, táblagépünk, vagy akármelyik kommunikációs eszközünk, mi képes netre kapcsolódni, és az ott száguldozó adatokat megjeleníteni, méghozzá titkosított csatornán keresztül. Megvan? Meg! Jó…

Hozzunk létre egy elektronikus számlát olyan helyeken, mint pl: PayPal, MoneyBookers, E-wallet, stb. Ide már lazán utalhatunk bárhonnan egy kezdő összeget a minimum 5$-tól, az „ennyi pénz a földön sincs” $-ig. Ebben a pillanatban Rogán Antal elvesztette a fonalat, mert lövése nincs, hogy az itt lévő pénzt fagyira, vagy online szerencsejátékra költöm, és azt sem tudja hogy hol, mivel pl. a PayPal már rendelkezik saját bankkártyával, szóval akár tankolhatok is belőle, a pénzforgalmamat nem fogja látni.

Nyerjek sok pénzt fogadásokkal, egyéb szerencsejátékokkal, mik mozgása határon kívül történik, és mire csak akkor jönnek rá, ha feltörik a gépem, és ezzel egyetemben feltörik az online szerencsejátékkal foglalkozó cég szervereit, amihez én csak sok sikert kívánok az elkövetkezendő 1670 évben….

Oké, de hogy utalom haza a pénzt, hiszen az megjelenik a zótépében, és a nagy összegű pénzmozgásokról a bank köteles jelentést tenni?!

Két lehetőség előtt állok. Vagy kikérem a pénzt csekken, postai úton, lezárt borítékban, és akkor elmehetnek a kurvaanyjukba, vagy nemes egyszerűséggel feldzsalok az e-bay bármely oldalára, és elkezdek vásárolgatni, méghozzá EU-n belül (olcsóbban, mint itthon), hogy még áfát, meg vámot, meg egyéb sápot se kelljen kifizetni, tehát megint elmehetnek a kurvaanyjukba.

Rogán úr megint behozott egy olyan törvényjavaslatot, mi hatására a zember gyermeke kimenekíti a pénzét, és a kinti kereskedőket gazdagítja!

Szupi!

Csak azt nem értem, hogy ha én ezt le tudom vezetni paraszti ésszel, és e mellett még számtalan olyan trükk van, amiről én még nem is hallottam, mivel már jó rég óta nem foglalkozom ezzel, akkor azok a köcsögök vajon mi a faszt csinálnak a tisztelt házban? És ki mondja nekik, hogy csinálják?

Tagged with →  

4 Responses to Kedd reggeli pol…..

  1. Sir Artemon szerint:

    Tök igazad van. De az hol van kéremszépen kihangsúlyozva, hogy a szerencsejáték mentálhigiéniailag káros az emberi pszichére, függőséget és önpusztító viselkedést eredményezhet, ezért mindenki vigyázzon vele? OnLine pókerekkel, tévés pókerekkel szemben hogy-hogy nem kell ilyen figyelmeztetés?

    Amúgy ez ügyben már írtam a fogyasztóvédelemnek, de szarnak rá. Ha a lottózókban kint kell, hogy legyen a figyelmeztetés, akkor ezeken a helyeken hol van? A tévé reklámokban hol van? Sehol.

    Szerintem ez felháborítóbb…

  2. szasa szerint:

    Harmadik lehetőség, átsétálsz Szlovákiába, – pont egy lépéssel kell többet menni, mint a határ – és nyitsz ott egy bankszámlát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com