Zap most épp az összes – na jó, főként elektronikus – érzékszervét különböző buta, fotózáshoz használt “kütyükre” irányítja, szóval bármilyen gépre való belépést követően a vatera, teszvesz, expressz, és még vagy egy tucat fotós adok-veszek oldal töltődik be.

Az eddigi kincs egy (18-55) Nikkor VR objektív, roppant baráti áron, mit a vaterán sikerült leütni. Innentől beindult a show, mert az ugyebár nem állhat meg, szóval röpködnek a levelek, ajánlatkérések.

A következő levadászandó dolog ez:

Ha valakivel esetleg szembe menne egy ilyen az utcán, mire az van írva, hogy Nikkor 55-200mm f/4-5.6 G AF-S DX IF ED VR, szigorúan, max. 40e forintért, akkor az ne féljen leszólítani őt, és felém igazítani, mert köll. Ezt követően jön a gépváz (az már újonnan), meg egy-két “apróság”, és lehet rettegni egy bakancsos faszitól, fülessel, fotóspakkal, mert fényképezőgép lesz nála, és nem fél majd használni. Jah, még onnan is meg lehet majd ismerni, hogy csont sovány, és csorog a nyála, ha kajaszagot érez, mert biza minden pénze a kezében lévő cuccban van…

….tehát éhezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com