Néha még nekem is be kell ismernem dolgokat, illetve fejet kell hajtanom a világ előtt, ki változik, fejlődik, meg átalakul, meg mittomén…

Nagyon nehéz. Mintha egy hídról készülne leugrani az ember muszájból, de közben tudja, hogy ennek a vége rövid elmúlás, mit mindenáron ki kéne tolni, úgy még 30-50 évvel.

Szóval, az ember gyermekének félre kell tenni néha elveit, és…és…..és……

Felmenni a rohadt Facebook-ra, és ott dolgozni a jelenlegi munkájának integrálásán.

Namost azt nem értem, hogy ugyebár ez az oldal a nagy víz túloldalára készült, akkor én miért nem értem a működését? Ott okosabbak? Én buta vagyok? Öregszem? Igaz, az, hogy oda nekem levelem érkezett, és azt hol lehet megnézni, az kb. 5hónap alatt esett le. Még mindig nem értem a szerkezetét, és funkcióit. De látom más sem, mert ha bekeresed az a kérdést a nagytestvérnél, miszerint: regisztráció törlés a facebook-on, akkor arra kapsz 63400 találatot, szóval valószínűleg nem csak nekem homály az oldal.

Bent vagy a gályán, hol igen nagy a kupleráj, közben még dolgozol a saját munkádon is, rejtélyeket fejtesz meg közösségi portálon, majd a géped hangokat kezd kiadni magából. Bámulsz ki a fejedből, hogy ugyan mi történhetett? Nézel jobbra, nézel balra, hát a hülye postás nem középen volt? hát ezen az oldalon egyszercsak felbukkant egy üzenet. Már tudom, hogy chat is van rajta. Meglepetés chat. Visszaraktam a leesett arcom, majd úgy 5 percig ment, hogy háromfelé figyeljek egyfolytában.

Ejj..ejjj….idéznék most valamit….

Noh, szóval integrálódtunk.

Más!

Kézzed el, hogy hajnali négy óta dolgozom a házi feladatomon.

Az volt, hogy arra riadtam, már megint ruhában aludtam el. Kint még baromi a sötétség (belül is), aludni már nincs kedvem, hát dolgozzunk valamit. Kint esik. Ha kint esik, akkor előjönnek azok a lények, kik szeretik ezt az időjárást. Nekem ők kellenek a házihoz. Akkor essünk neki(k). Két órám ment rá, hogy előkészüljek a feladatnak. És akkor kész minden, és akkor már majdnem jó, és akkor Zap ujja az exponáló gombon, és akkor…..lemerült az a szemétláda gép, és nem volt más akksim.

Ez a nap is fantasztikus lesz….

Facebook Twitter Tumblr

One Response to Integr….

  1. Krisz szerint:

    Majd megböklek facebook-on, hogy azt a funkciót is megszokd 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com