Lett volna ezelőtt egy poszt, mi a rendőrökről(is) szól, de most a tegnapi sztori, mert ebben vastagon benne vannak.

A helyszín a ferihegyi (nem, nem a liszt ferenc nemzetközi….balblabla… vezető) gyorsforgalmi 3200. métere. Jövöl kifelé (70-es tábla, majd, 90-es, majd 50-es, 30-as), elhagyod a roppant mód építkezési területté vált kőbánya-kispestet fel a hídra, a Shell kút felé (90-es tábla, 70-es, 90-es). A kút előtt jobbos kanyar. Kétsávos, zártpályás, emberek szoktak ott megdögleni rendszeres időközönként, hiszen nincs menekülés. Ha jönnek szembe, akkor max. becsukod a szemed. A kanyar kijárata felé egy lehajtó sáv a benzinkúthoz. Ebben áll egy motoros, az őt igazoltató rendőr, egy autós, egy rendőrautó (és a döbbenettől itt már nem tudtam tovább számolni, de lehet, hogy volt ott még egy verda is). Szóval – hogy érzékeltessem a helyzetet – ezek az állatok ott tanyáztak le, méghozzá igazoltatás céljából, mi egy olyan forgalmi helyszín, hol ha hibázik az ember, akkor bizony megdöglik.

Ennyi erővel a paraszt kiállhatott volna a pisztolyával, céllövészet gyakorlása céljából.

Majd mit tesz a paraszt, miközben mi haladunk el az idióták mellet? Na mit? Kiugrik a rendőrautója mögül, és int, hogy álljak meg, majd amikor észreveszi, hogy kurvára teltház van, és ha én ott megpróbálok megállni, akkor az bizony az ő testén keresztül fog történni, ránéz a mögöttem jövőre, majd őt inti ki a sorból.

A baromhülye!

1200 méterrel eme helyszín előtt ott van egy felhajtósáv, mit gondtalanul lehet használni (és szokták is) igazoltatás céljából. Veszély nélkül. Egyszerűen. De nem!

Ilyenkor kéne ott ülnie mellettem egy jogásznak, ki felhomályosít arról, hogy ugyan a yardnak joga bárhol igazoltatni, viszont ezzel nem teremthet veszélyhelyzetet a forgalomban. És ha ezt ott nekem elmagyarázza, akkor én visszapörgök, újra feldzsalok a gyorsforgalmasra, beállok az igazoltató zsarukhoz, és mindegyiket feljelentem a gecibe!

Remélem eleget olvastatok a hétre….

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com