Tavasz óta toporogva várom Széles Gabibá bejelentését az energiacella ügyben. Tudod, ami a zűrből veszi ki a zoxigént energiát. Mi még a gravitációt is megzabolázza, és amúgy minden ismert, és ismeretlen erőt magába foglal, azt megvilágítja vele a villanykörtédet. És végre a HÍR24 lehozott egy interjút országunk egyik nagy megmentőjével.

[…]- Hogyan találták meg önt az ötlettel? Bekopogott egy brit tudós, hogy „lenne itt egy energiacella, ha netán érdekelné, Széles úr”?
– Egy nem akármilyen ország nem akármilyen cége kopogott be hozzám.
– Miért pont egy magyar vállalkozó kell neki?
– Mert komoly gyártókapacitással rendelkezem.[…]

Krümmpfffhhöööggrrggg…. Gabibácsi…. Naaa… A magyar Audi, basszus (ahová pár hónapja basztak elvinni, és azóta is csesz miatta az ideg), az komoly gyártókapacitással rendelkezik. Ahol mondjuk a festőműhely árából lehetne vásárolni, 17 műszertechnikát. Na aaz! Most komolyan. El tudod képzelni, hogy egy Széles, a maga hhmmm…. 300 millió $-os vagyonával, ezen a földgolyón, Európa sarkában, hegyvonulatok gödrében, bármiféle befektetői potenciált jelent egy ilyen cuccra? Baszki, a Forbes 1000-es listájára sem kerülne be a pali. Ott még a 400. leggazdagabb is rendelkezik legalább 1 milliárd bevallott $-al, basszus. A két Google guru, Page, és Brin 50 millárd dollár, azaz 11billió (11 ezermilliárd) forint felett rendelkeznek. Bill Gates eddig úgy 30 milliárd $ értékben jótékonykodott. Százszorosát, Széles vagyonának.

[…]- Lehet, elsőre ködösítésnek fog tűnni… Az emberiség mostanáig zömmel a földfelszínen belülről nyert energiát – szénből, gázból, olajból, uránból -, miközben a földfelszínen kívül és a kozmoszban nagyságrendekkel több energia található. Ha utóbbit is sikerül megcsapolni, még távoli galaxisokba is lesz esélye eljutni az emberiségnek.[…]

Én úgy tudom – bár ki vagyok én, szaros melósvállalkozó, ki kétségbe merné vonni országának egyik leggazdagabb emberét – hogy a távoli galaxisokba eljutás igencsak kétséges bármiféle energiacellával, ugyanis oda – jelenlegi tudásunk szerint – nem erő kell, hanem új matek, mivel megalapozható, hogy akár a nyíregyházmelléki Kobold Józsibácsi is képes legyen a teret meggörbíteni, mindezt szerkezettel, nem hülyeségek puffogtatásával. Majd ha az elméleti cucc megvan, és erre elkészül a vas is, akkor már csak egy fekete lyuk energiájának megcsapolására van szükség, és mivel ez benne van a világegyetem 3 legnagyobb feszültséget kiváltó sikításában, így csak remélhetem, tisztelt nagyon gazdag média, és mindenmás guru, hogy még csak a közelében sem jár(nak) ekkora energia, akár egytrilliomod részének előállításában sem.

[…]- Hamarosan én is vehetek majd magamnak saját energiacellát otthonra?
– Idővel biztosan. Egyetlen berendezés egy átlagos, nyolcvan négyzetméteres lakás számára tíz egység villamos áramot állít elő – vagy csak ötöt, konfigurációtól függően -, de a háztartás ebből csupán egy egységet használ fel, a többi kilencet, illetve négyet visszatáplálja a hálózatba, vagyis pénzt hoz a tulajdonosának.[…]

Krümmpfffhhöööggrrggg…. Logikai bukfenc áldozatai lettünk. Milyen hálózatba? Ha van egy energiacellám, akkor nincs hálózatom, mertugyebár, mi a francnak? Sőt, mi több! Senkinek sincs hálózata, mert mindenkinek energiacellája van, minek hatására az összes hő, víz, és atomerőművet egy csapásra bezárják, a kábeleket meg ellopják a cigányok le lehet csippenteni a ledöntött oszlopokról. Várj! Lesz még úgy a világon 975 millió munkanélküli, kik közvetve, vagy közvetlenül az energiaiparban(nak) dolgoznak, az államok az adóbevételeiknek egynegyedétől pedig simán elbúcsúzhatnak, szóval erre is kéne némi koncepció.

[…]- Istenben hisz?
– Abszolút istenhívőnek neveltek.[…]

Itten most a vallás, és a tudomány összeférhetőségéről szóló gondolatoknak lenne helye, mi terjedelmét tekintve kitenne úgy hat Széchenyi könyvtárat…

[…]- A 2005-ös indulásnál úgy képzelte az Echo televíziót, hogy jobbos és balos műsorok, arcok váltják egymást: egy Bencsik, egy Fiala, egy Gulyás, egy Tamás Gáspár Miklós. Aztán az evolúció során jobbos, sokak szerint szélsőjobbos médiummá vált a csatorna. Miért?
– Mert egy év leforgása alatt kiderült számomra, hogy nem működik az eredeti konstrukció. Mellesleg csak az ellenségeim nevezik szélsőjobbosnak.
– Miért nem működött az eredeti konstrukció?
– Mert középen nincs senki. Se választó, se néző, így aztán életképtelen egy mindkét oldalnak teret adó közéleti televízió.[…]

Ez hülye… Biztos vagyok benne, illetve nagyon, de nagyon remélem, hogy ennek az országnak a nagy része – ha nem is tud róla, nincs erről meggyőződve – középen áll. Éppúgy van benne némi nacionalizmus, mint ahogy ódzkodik a hierarchikus állami berendezkedéstől. Ugyan úgy hisznek a szabadpiac egészséges irányvonalában, mint ahogy kívánják a társadalom kritikájának hatására létrejövő változásokat. Kurvára remélem! Szóval, aki azt állítja, hogy középen nincs senki, az elmebeteg, mert pl. ott vagyok én, és nagyrészt az összes ismerősöm. Köszi!

Eddig volt a vicc. Most jön a komoly! A Széles Gábornak, meg az összes többi seggnek palinak üzenem, kiket a leggazdagabb magyaroknak címeznek:

Azzal kéne foglalkozni, hogy azokat a munkavállalókat (Széles esetében 55 cég ilyen-olyan melósairól van szó), kik náluk robotolnak, európai béreken foglalkoztassák, ne az európai bérminimum 10-40 százalékáért. Az lenne ám a fejlesztés. A magyar bérszínvonal soha nem fog nőni, ha ezt valaki el nem indítja. Az elindítást nem a külföldi multi kezdeményezi, hanem igazodik a nemzeti átlaghoz. A nemzeti átlag pedig magyarország leggazdagabbjainak feladata. Már ha érdeki őket az ország, ahol elérték a leggazdagabb titulust, céljuk, hogy ahol élnek, az élhető legyen, ahol be lehet indítani ezt a pocsolyát, és végre halak úszkálhassanak benne. Minden rajtuk múlik. Mennyit osztanak vissza a társadalomnak. Annak a társadalomnak, akinek nem segélyre, vagy adományra van szükségük, hanem olyan munkahelyekre, és bérekre, amikből nem csak a csekkeket lehet kifizetni, hanem el lehet kezdeni vásárolni is hitelfelvétel, és annak következményei nélkül.

Ezt kéne csinálnotok, basszátokmeg, és akkor a magyarnak lenne nemzeti öntudata, mi nem a békemenetes faszságokban mutatkozik meg, hanem abban, hogy csak magyar dinnyét vesz, meg magyar csirkét, mindezt azért, mert tudja, így képes visszaadni azt az országának, mit kap.

Addig is, leadok előrendelést négy kibaszott energiacellára. Valahol….

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com