Ezt a Gyurcsány nevű fazont, ki 2004-09 között volt az ország miniszterelnöke, egész egyszerűen kötelező utálni ebben az országban. Mondjuk az én voksomat is csak abban az esetben kaphatná meg, ha a választói lapon csak ö, és Orbán szerepelne.

Ehhez persze az kellene, hogy az MSZP, és az E2014 bevegye a koalícióba, és annyira megerősödjön a választókörzetemben, hogy átadhassák neki az egyedüli indulás lehetőségét. Ez ugyebár durvább fikció, mint Han Solo Kessel futama, mert bár rettentő sokáig baloldali körzetben laktam, a Gyurcsány utálat annyira beleéget az emberek létébe, hogy abból kizavarni totál esélytelen.

Nade, vegyünk elő a nagy tömegből 100 embert. Ezeknek tegyük fel a nagy kérdést, hogy miért is utálják(juk) Gyurcsányt, akkor vajon hányan tudnak erre válaszolni? Bocs, válaszolni mindegyik tud, mert a „Tönkretette az országunkat” ugyan úgy beégett az átlag magyar génjeibe, mint az átlag StarWars rajongóba, Han Solo Kessel futama.

Szóval, utáljuk, mert KISZ tag, titkár, főiskolai tanács elnöke volt. És? Erre azt lehet mondani, hogy a pali felkerült az MSZMP ugródeszkájára. Ennyi erővel a jelenlegi főiskolai, egyetemi szervezetek felsőbb köreit is be lehet írni egy noteszbe, mert tutiszáz, hogy belőlük fognak nagyrészt kikerülni a jövő politikusai, kik majd elbasszák a jövő generációjának életét.  De ma mégis bízunk bennük, nem? Örömmel, és büszkeséggel nézzük, ahogy a télben, fagyban kint állnak, próbálnak kiállni az érdekeik(eink)ért, pártszékházakat foglalnak el, sajtóban nyilatkoznak, eszmét hirdetnek. És mivel a 80-90-es évekről egyetlen egy facebook bejegyzés, vagy egy wordpress poszt sem maradt fent, így biztosan senkinél sem állíthatja a köz-vélemény, hogy az akkori KISZ titkár, illetve DEMISZ fejes mi mellett, mi ellen gyülekezett, ugye? Ugye! Tehát, a kiszezés józan fejjel nem ok a gyűlöletre. Amúgy ki nem volt akkor az….

Utáljuk, mert még 2011-ben is ott volt a leggazdagabb 50 között, a maga 3,2 milliárdjával. És? A 2/3-os parlamenti többséget szerzett miniszterelnökünk lakhelyének polgármestere, a gázszerelőként ismert Mészáros Lőrinc, az elmúlt 3 év alatt 6,9 milliárdos vagyont szerzett meg.

Századvég:  […] A novemberi adatok alapján a Fidesz tovább növelte támogatóinak számát október óta, jelenleg a teljes népesség 30 százaléka szavazna a kormányzó pártra. […] A Fidesz a biztos szavazó pártválasztók körében is növelte előnyét, jelenleg 52 százalékuk a Fideszt választaná. […]

Nézőpont Intézet:  […] A novemberi közvélemény-kutatási adatokra támaszkodó mandátumbecslés szerint a Fidesz-KDNP 199-ből 116 képviselői helyet szerezne az országgyűlési képviselő-választáson, ami valamivel több mint 58 százalékos parlamenti többséget jelentene.[…]

Kijelenthetjük, hogy a meggazdagodást, annak mikéntjét az átlag választó nem tekinti mérvadónak a voksa leadásakor. Ugye? Ugye! Akkor tök mindegy, hogy Gyurcsánynak mennyi pénze van.

Öszödi beszéd…. Illetve abból kiragadott mondatok. Azt (is) mondta, hogy „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi.” Ennek következtében lángra lobban az ország némely része.

Hofi Gézán nőtt fel korosztályom, azóta halljuk a hazai médiában, hogy ezek hazudnak éjjel-nappal. Nem kell egy politikusnak sem kimondani, tudjuk. A vasfüggönyön túl, a szabad sajtó, írók, gondolkodók szabadon hirdethették, hogy az összes politikus hazudik. Bocs! Nem hazudik! Alkalmazkodik a saját, vagy pártja ideológiájához, a lobbisták borítékjaihoz, az egzisztenciális viszonyához. Amiket nem vall be a választóinak. Hofi ezt viccekbe, áthallásos poénokba rejtette, ami biztos tetszett Kádárnak, a csatlósai meg nem merték letiltani a köz-hangulatát figyelve. Aki erre felháborodik, újdonságnak véli, az nincs tisztában a világával, annak működésével. És ha jobban belegondolsz (anélkül, hogy Gyurcsány bűnbocsánatot nyerne), végre egy politikus, aki kimondta, hogy az, amit csinálnak, alapjaiban van elrontva, mert akik az országot kormányozzák, azok idióták.

Az emberek reakciója erre a harag, és a vérbosszú. Mert az ember ilyen. Él egy nagy lufiban, és ha azt kipukkantják, akkor a tű gazdájának halnia kell. A kipukkasztás célját senki nem vizsgálja. Legyen egy személy (Gyurcsány), vagy egy intézmény (manapság a multik, és a bankok) ki feltüntethető a nagy gonosznak, és éghet a világ. Manapság bankok ablakait verik be az emberek. Senki nem veri be az ablakát a parlamentnek, vagy VOSZ-nak, amiért nem húzzák meg azt a rémes döntést, hogy a minimálbért felemeljék négy-ötszörösére, ami nélkül soha, de soha nem fogjuk még csak megcsippenteni sem az európai átlagot, minek hatására még több munkavállaló húz el innen a francba, még kevesebb lesz az adóbevétel, majd ez a szép ország maga lesz a 4miilió nyugdíjas, meg az 500ezet közalkalmazott országa, azt majd megtaníthatják egymást a fotoszintetizálásra.

Mit csinál akkor jól Gyurcsány? Semmit! – mondanád ekkor. Ez nem feltétlenül igaz. A mai magyar politikában, a választások előtt pár hónappal, Gyurcsány baromi profin elindította a kampánygépezetét. Abban az esetben, ha az emberek tudatából ki lehetne törölni az elmúlt 10 évet, Gyurcsány képes lenne magasan a fidesz előtt vezetni a közvélemény kutatásokban, mert hitelesnek tűnően kommunikál. Csakhogy már ez a hitelesnek tűnő kommunikáció sem megy át az embereknek.

A Hollywood News Agency, Alkonyat kritikája 567 125 látogatót hozott eddig. Gyurcsány felcsúti anyaga 313 707, a sukorói filmje pedig 19 730 embert „vonzott” be. A HNA bulvár, szűk célcsoportot céloz sikerrel, Gyurcsány egy profin összerakott, már-már dokufilmes anyaga, 7millió 600 ezres csoporthoz próbál közelíteni, és a sikertelenség oka nem a minőség, vagy az ott tárgyalt gondolat, hanem a személy, ki ezt interpretálja.

Ettől a palitól, illetve csapatától kéne tanulnia az összes ellenzéki, vagy nem politikai összeröffenésnek. Ilyen anyagokkal kéne készülniük az egyetemi, főiskolai érdekvédelmi szervezeteknek, a megalakuló „giga” szakszervezetnek, mert az ilyen kampány, vagy ehhez hasonló anyag képes rávenni az embert arra, hogy gondolkozzon a világáról. Így, vagy úgy, de gondolkozzon, és ne csak az aktuális propagandát magolja be.

Itten pedig legyen végezetül a sukorói filmje posztunk főszereplőjének, mit természetesen csak egy zárt, elsötétített, hangszigetelt szobában úgy, hogy szereztél magadnak perdöntő alibit arra, hogy az anyag megtekintése alatt egy teljesem más helyen tartózkodtál.Sukoró

Ps: Jah, a Beastie Boys – Sabotage pedig egy nagy húzás volt! Gratula!

Tagged with →  

3 Responses to Ilyen ország márpedig – Gyurcsány / Sukoró

  • Zaphod szerint:

   Arra komoly összeget tettem volna, hogy erre valaki, ezt… 😉

   • Krisz szerint:

    Nem mindenki lóg annyit az interneten és a celebpolitikusokon, hogy 48 óra alatt szakállas legyen ez a hír 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com