Az megvan, hogy kedvencem kikelt a Kuruc.info ellen, bezárást követelt jogilag, méghozzá azonnal, mertkülönben… járdára fog rajzolni?

Jövőre ismét összeáll a Monty Python, láttad? A srácok simán bevehetnék a műsorukba ezt a „ha nem csináljátok, akkor ugróiskolát rajzolok elétek” dumát.

Ha egész véletlen, a világ is azon az állásponton lenne, hogy a Kuruc.info weboldalát el kell sikálni, akkor mi jön ezt követően? A Zzzuuuppp…? Mert igen, mert biztos vannak elemek, kiknek tutira bassza a csőrét ez a liberáliskomcsibuzizsidó csóka, ki néha ossza az észt politikailag, és nem tiszteli a hazát, és annak értékeit. És akkor engem, illetve ezt a blogot bezárják. És nem kizárt, hogy ez lenne az utolsó szalmaszál, mi elválaszt attól, hogy fellapozzam a webet, és kitanuljam a nagy erejű bomba készítésének rejtelmeit. Majd bemennék a tisztelt házba. Is…

Ha te is azon az állásponton vagy, hogy el kéne sikálni a Kuruc.info elérhetőségét, akkor le kell hogy idiótázzalak legyél oly kedves elolvasni az Örülünk, Vincent?-en megjelent szösszenetet.

Megmutatták a Mandiner kommentjeit, amik Mandela halálhíréhez érkeztek. Az egyik gyöngyszem úgy hangzik (leég a kezem, de bemásolom):

„Már nagyon időszerű volt. Igaz, sokat ült a börtönben, de egy rasszista, boerellenes (???? A szerk.) kommunista volt. Meg lehet nézni, mit csinált Dél-Afrikából. Ja, és ott nem is a feketék, hanem a búrok az őslakosok! A fekák 99%-a bevándorló.”

Nem tudom figyelsz e? Ezt az állatságot azzal zárta a barom, hogy Dél Afrikában nem is a feketék, hanem a búrok az őslakosok! Thomas Müllernek (Heil!) nevezi magát, eddig 2721 kommentet eresztet meg a mandineren.

Az ilyen hogy tanult meg levegőt venni, amikor az anyja nagy szenvedés közepette kinyomta magából?

Nah, miután felbasztam magam ezen, megkérdezem, ameddig ilyen emberek között élsz, létezel, boldogulsz, addig nem mindegy, hogy van e Kuruc.info, vagy nincs? Szóval, Tomikánknak nem a szélsőséges oldalakat kéne bezárni, hanem azoknak az anyját, apját, akik világrahozzák azokat, kik ilyen, és ehhez hasonló kommenteket képesek kiszarni magukból.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com