Vajon miért kell ahhoz két nap, úgy 25 percnyi weboldalkurkászás, levélküldés, válaszlevélvárás ahhoz, hogy bekapcsolj egy olyan üzenetrögzítőt, mi egyébként már évek óta bekapcsolt állapotban volt, csak ez valami oknál fogva megszűnt.?!.?!

T-Home világa….

Köss náluk szerződést minden csatornán. Legyen ott a vezetékes telefonod, neted, kábeltévéd. Légyen néked internetes felületen ügyintézésed. Felejtsd el a marhára titkos kódod, majd dzsalj be hozzájuk személyesen, és kér újat, mert máshogy nem lehet. Próbálj náluk úgy szolgáltatást igényelni, hogy nem kellenek csomagok, akciók, reklámok, népbutító baromságok. Főként; keress a weboldalukon téged érintő információkat.

Add fel, tépd ki a kábelt a falból, végy elő egy könyvet, és ne foglalkozz a 21. század eme rémségeivel.

Keresett kifejezés: Üzenetrögzítő
A keresés nem eredményezett találatot.

Pontosan ez van a T-Home weboldalán. Nem eredményezett találat. Pedig van nekik, csak titkos információ, mihez kódtörés, hack, varázspálca, vagy egy Jack Bauer kell, ki több köröm kitépését követően jut el a célig, a *62# -ig. Igen, a *62# beütésével tudod az üzenetrögzítő funkciót bekapcsolni, ha valami seggfej ezt kikapcsolta a vezetékes telefonodon.

Hivatalos levélben érkezett eme információ, és ha valami kérdésem van még, akkor nyugodtan hívjam a Help Desk zöld számát, mihez csak 8perc reklámot kell meghallgatni, és közben beütni a 3-2-#-6-2-*-7-6-4-#-4-6-8-5-#-1 számkombinációkat, ezt kétszer idegroham miatt feladni, majd amikor bejelentkezik valami idióta, akkor az elfeledett titkos kód miatt inkább az alkoholhoz fordulni segítségért. Egyébként meg fel lehet keresni a My T-Home oldalt, és ott ügyet intézni.

Hát a zanyátokot…

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com