Ha azt szeretnéd mondani egy lakatosnak, hogy tüntessen el az autódról minden rozsdát, akkor inkább kiabálj bele egy vödörbe, mert az sokkal hatásosabb fizikai, és/vagy lelki gyakorlat, mint idiótákat arra bírni, hogy dolgozzanak meg azért, amiért fizettél.

Amikor a szigeteléssel nem akarsz megkerülni a kabinban lévő két kereszttartót, előveszel egy 10-es kulcsot – leszerelés céljából – , majd a csavart egy mozdulattal beletöröd a padlólemezbe. Ekkor megtorpansz, nézed a romokat, csinálsz egy káváét, majd elszívsz két cigit. Egyszerre.

Ezt követően megfogadod, hogy ha törik, ha szakad, te most pontosan fogsz fúrni, mert az egyszerűen kizárt, hogy vegyél egy készlet menetjavítót, mert a jó menetjavító az rettentő sokba kerül, és egy lyukra elkölteni 30e forintot (házasok, és kapcsolatban élők most kussoljanak), az túlmegy a bohóság határán.

És akkor csoda történik, mert bár jó sokáig teszed ezt, de olyan pontosan fúrsz, hogy a berohadt csavar maradéka egy csodás koppanó hangot követően kiesik az épségben maradt menetből, így csinálsz egy kávét, és elszívsz két győzelmi cigit!

Innentől kezdve már unalmas minden, szóval csiszolsz (aki kitalálta a Dremel gépeket, annak szobrot kéne állítani), alapozol, festesz, és otthagyod az egész hóbelevancot egy hétre. Vagy míg rá nem jössz, van még rohadás ott, ahonnan ez jött!

Márpedig a klíma beszívó ….. mittudoménmi, ami nem szép, de legalább csúnya, és ha most nem, akkor soha!

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com